Ahojte zienky ...
Je pravda ze po zavedení mireny môže žena na začiatku dlhšie krvácať? Aj 3 mesiace? Mate niekto skúsenosť? Ďakujem
@klarissa25 a prosím ta potom si už nemala krvácanie ani špinenie vôbec? Doktor mi povedal ze nebudem mat potom vôbec svoje dni tak ma zaujíma ze ci to každá alebo ci je to individuálne ďakujem
Ja som isla za doktorom minuly tyzden s tym, ze sa chcem zbavit menzesu, chcela som jednozlozkovu hak, ktoru by som brala bez prestávky. On mi miesto toho odporučil Mirenu. Rovno som si ju aj dala zaviest v piatok - 4.den menstruacie a do dnes som mala este slabe spinenie - normalne by mi menzes skoncil uz vcera. Uvidim, koľko to bude pokracovat. v piatok po zavedení a v sobotu som mala vcelku dost silne bolesti - podobne menstruacnym, v nedelu uz bola bolest slabsia a dnes uz bez bolesti
Čas kedy môžeš spinit je cca 3 až 6 mesiacov. Ženy, ktoré poznám a majú Mirenu nemajú menzes, alebo len slabé špinenie. Mne mirena vypadla. Beriem ju v tabletkach.
Nemavam vôbec ms
No ja po zavedeni prvej som mala ms kazde dva tyzdne.... Trvalo to pol roka. Potom uz ok
krvácanie, alebo špinenie? Krvácať určite nie, ani mesiac, aj to mi príde veľmi dlho, špinenie možno dva, tri týždne. Ja som špinila len po zavedení prvej, pri druhej a tretej len nepatrne v deň zavedenia. Menzes nemám vyše desať rokov vôbec, to je najväčšia paráda.
@elizabet173 ahoj🙂 môžem sa spýtať s hmotnosťou nemáš problém? Resp. Držíš si váhu uplne rovnako? Za tie roky zmena + kg, -kg?😊
Ja som splnila, tak 2 mesiace...