Mirena a cvičenie

29. mar 2023

Mamicky, chcem sa spytat hlavne tych, ktore mate teliesko Mirenu, zaznamenali ste vykyvy vahy na sebe? Ja konkretne chcem schudnut, od decembra chodim 3x tyzdenne do posilovne kde cvicim hlavne silovo a doma kardio ( 2x tyzdenne kardio 8.5 km), ale vaha mi stoji. Na stravu si davam viac menej pozor, neprezieram sa, alkohol vyluceny. Mozno len nejake kilo slo dolu. Formovat sa formujem, ale vaha stoji na mieste.🤷‍♀️ Moze to mat medzi sebou suvis?

1angelika
29. mar 2023

keď budeš tak veľa cvičiť tak budeš len naberať na svalovej hmote a váha ti môže ísť ešte aj hore, nie len že stagnuje. Zameraj sa viac na stravu.

miska_kal
29. mar 2023

veru, moze to mat nepriaznivy dopad prave kvoli tej mirene. ale uz viackrat som zachytila, ze konkretne s touto znackou neboli zeny stotoznene, neviem, cim to je teda.

autor
29. mar 2023

@miska_kal neviem. Gynekolog vylucil priberanie, ale ako samotna znacka mi sadla. Dokonca ju mam uz druhu, spolu vyse 6 rokov. Nikdy ziaden problem, ani neviem, ze ju mam. Ale toto ma celkom zarazilo, ci nebude aj v tej mirene problem.

alzbeta1301
29. mar 2023

Akákoľvek hormonálna antikoncepcia môže mat dopad na zadržiavanie vody ale nie na samotné priberanie. Ak niesi nejak velmi obezna vaha môže klidne stat ale telo sa ti formuje napriek tomu. Vahu ako takú by som velmi v potaz nebrala 🙂

autor
29. mar 2023

@alzbeta1301 mam 74 kg, ale k mojej vyske je to dost. Ako som nabrala nejaku svalovu hmotu, tak nevyzeram zle, ale citim sa stale mohutna a chcela by som dat dole nejake kg.

krkavcia_mater
29. mar 2023

a ako ste na tom s centimetrami? Na vahe chudnut nemusite, ake mozete vidiet rozdiel v pase, v obvode ramena, stehna...

autor
29. mar 2023

@krkavcia_mater to sa nemeriam, ale citim ze idu dolu, na obleceni. Hlavne stehna, aj brucho vidim, ze ide dolu. Celulitida na stehnach sa redukuje, lebo svalstvo naberam.

alzbeta1301
29. mar 2023

@autorka rozumiem práve preto sa skús pravidelne fotit 🙂 a radšej merat ako vážiť. Pretože vaha fakt nieje smerodajná mne stoji ako je rok dlhy a vyzeram úplne inak 🙂 určite striedam kardio so sólovým cvičením nikto nechce predsa schudnut a nemať peknu postavu na pohlad takze aj silový trening je dolezity

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz