Ahoj viem, že to tu bolo miliónkrát riešené ale predsa som nenašla odpoveď na moju otázku. V 9/24 som si dala zaviesť 1x mirenu a odvtedy ma trápia časté aj niekoľko dňové bolesti hlavy. Bola som za tým za gynekológom, vraj sa s tým nestretol a mám si kontrolovať tlak. Ten mám v poriadku. Na bolesti často nezaberajú bežné analgetiká. Nikdy predtým som takými bolesťami hlavy netrpela. Raz ma bolí v strede čela nad koreňom nosa, potom zase tlak na spánky tak mám pocit, že od krčnej chrbtice (s tou mám problémy). Pred pár rokmi som dostala panický atak a trpela dlhodobo úzkosťami, ktoré som však vyše roka nemala (prejavovali sa strachom z vážnej choroby a smrti). Pár dní je pokoj a potom zase hlava bolí. Môžu to byť migrény z Mireny? Mal niekto niečo podobné? Som z toho na prášky celkom ďakujem za odpoveď
@lenkahvh bola to podobne lokalizovaná bolesť ako popisujem aj ja? Že trvala aj niekoľko dní? A lieky zaberali?
@miroslava545 áno, veľmi podobné, ja som migrenicka a viem rozlíšiť, čo je migréna, toto bolo dosť špecifické, nespravalo sa to ako klasická migréna s nevoľnosťou, zle mi nebývalo, ale trvalo to viac dní, také tupé bolesti
Bolo to už veľmi dávno, takže úplne presne to už neviem popísať
Ja som vtedy skoro rok a pol ešte kojila, takže lieky som veľmi nechcela, potom klasicky asi ibalgin pomohol
@miroslava545 asi individuálne... Kamoška mala. migrény na umretie, dr. poradil Mirenu a migrény zmizli 🤷♀️
Prajem skoré zlepšenie!
@miroslava545 áno ja som mala bolesti hlavy z Mireny, tri roky to trvalo, ďalšie dva a pol už nie
Mne tiež lekár vravel, že to je divné, ale bolo to z toho. Z rôznych dôvodov som si ju nechala zavedenú aj napriek tomu.