Ahojte chcela by som s vami poradiť.. Mesiac som brala antiku, dobrala som ju do poslednej tabetky a potom som ju vysadila lebo mi nerobila nejak dobre. 23.3 som mala dostať menštruaciu lenže nedostala a od vtedy mi meška ale mávam cez deň mierne bolesti brucha a navyše počas 7 dnovej pauzy som krvácanie z vysadenia mala čiže by to malo byť asi v poriadku, že len meška z vysadenia a tak ako som čítala že sa musí organizmus upraviť sám.. ale tak chcela by som sa pre istotu uistiť 🙂
momentálne pijem sem tak repíkový čaj (myší chvostík) a rozmýšlala som nad kvapkami mastodynon lebo by som si ich chcela nejak privolať čo si o tom myslíte vy ? mám počkať alebo skúsiť tie kvapky ? ...Vopred ďakujem za rady 🙂 )
Pockaj. Mne tiez HAK nerobila dobre, tak som ju vydila. Ale skusala som dve rozne a kazdu vyse 6 mesiacov. Vysadit po mesiaci je prilis skoro, lebo min 3 mesiace trva kym sa telo nastavi. Az po tych 3 mesiacoch sa riesi ci sadla, ci nie. Aspon mne to tak gynekolag vysvetlil a aj v pribalovom letaku bolo ze prve 3 mesiace su bezne take a take vedlajsie ucinky.
Absolútne by som ničím neprivolávala,počkala by som kým sa všetko samé upraví.Pokiaľ by už skutočne dlho nechodila zbehla by som na gyn