Meškanie menštruácie po tabletke Ellaone

nina177
27. mar 2017

Ma niekto skúsenosti ?
Užila som tabletku Ellaone 16 hodin po nechránenom styku 3 dni po menštruácií 4.3. Nemala som žiadne vedlajšie účinky ani som nedostala menštruáciu do 5 dní. 24.3 som to mala dostať ale 3 dni mi to už mešká. Už asi 4 dni pociťujem pobolievanie v podbrušku a miernu bolesť vaječníkov ale žiadne špienie ani menštruácia sa zatial nedostavila. Môže ísť o tehotenstvo alebo je to príznakom tej tabletky? Napíšte kto ma skúsenosti s Ellaone.

danko85
27. mar 2017

@nina177 ahoj, ja ked som ju raz uzila, pred ms 2 krat trochu spinenie a na 4ty den meskania mi prisla slaba a trvala asi 4dni... Moze to byt z tej Tabletky, informovala som sa o tom 🙂

nina177
autor
27. mar 2017

@danko85 ďakujem ja dúfam že to bude len tou tabletkou 🙂 známe ktoré ju užili tak dostali do 5 dní špinenie a potom normálne ms kedy mali, tak mám už trochu stres, že ja zatiaľ nič.

danko85
28. mar 2017

@nina177 nebojte, urcite pride 🙂

marietta0
3. apr 2017

@nina177 Ahoj, ako si dopadla? Ja som uzila do 3 dni od styku a mam dostat menzes zajtra, uz ma pobolieva brucho.

nina177
autor
20. apr 2017

@marietta0 ahoj nakoniec som ju dostala ale meškalo mi to 10 dní.

marietta0
21. apr 2017

@nina177 ahoj, dakujem za info. Ja som tiez dostala asi o 3 dni neskor 🙂

emeli124
8. máj 2017

Ahojte baby.. Chcela by som sa opytat.. Užila som ellaone cca do 30 hodín po styku.. No a o 5 dni nato som začala špiniť uplne slabo, az som začala normalne krvácať.. Ale vobec ma neboli brucho(aj ked ja nemavam obvykle počas menštruácie bolesti).. Avšak menštruáciu som mala dostať az o tyzden neskor ako mi prislo to krvácanie.. Robila som si aj test a bol negatívny aj ked to je skoro tyzden po styku.. Je to normalne ze som dostala tu menštruáciu skor? Aj ked viem ze ta tabletka mi mihla rozhodiť cyklus ale Mozem byt aj napriek tomu tehotná?

marietta0
8. máj 2017

@emeli124 Ahoj, menzes mozes dostat aj skor, je to v pribalovom letaku. A myslim, ze je tam aj presne napisane o 7 dni skor a aj 7 dni neskor. Kolky den od prveho dna poslednej menstruacie si mala nechraneny styk?

emeli124
8. máj 2017

@marietta0 tak po tých 16 dňoch.. Hej viem čítala som ten leták.. Ja som tu tabletku brala len pre istotu, aj ked sa partner Domna neurobil, pretoze som zo zdrav.dovodov musela vysadiť na cas HAK ale pre istotu som si ju vzala pretoze clovek nikdy nevie ci nieco nemohlo byt pred samotným vyvrcholením.. A som trosku z toho nervozna pretoze z minulosti som uz raz vzala tu tabletku a nemala som vobec problem co sa cyklu týka..

marietta0
8. máj 2017

@emeli124 Ja by som bola kludna, to si uz mala pravdepodobne po oluvacii a navyse si zacala krvacat. Nudzova antika sa sice nema brat casto, ale ja som si Ellaone vybrala prave preto, ze uz som jednu davnejsie uzila a v lekarni mi povedali, ze ellaone je bezpecnejsia a ucinnejsia ako eskapel a nenarusi cyklus.

emeli124
8. máj 2017

@marietta jasne ved ja som ju užila asi druhýkrát popravde ani ten sex nemam tak casto Noo 😁😁 cizee.. Tiez som si ju vybrala preto lebo kamoska mi pracuje v lekárni a ona mi onej povedala.. Ale niekedy ked čítam otom ako ženy otehotneli aj po uziti tabletky a aj ked mali menzes tak mam naozaj dost 🙄 Tak dufam ze to bude ok lebo som z toho celého taká vystresovaná ze az..

marietta0
9. máj 2017

@emeli124 drzim palce, daj vediet

emeli124
9. máj 2017

@marietta0 dakujem jasne dam ale tak dufam ze po takom krvácaní ake mam ( normalne a ziadne ze den dva) to bude normalne a tehotná nebudem..

gabona1
18. máj 2017

Počula som o tom, že takéto jednorázové tablety sa môžu naozaj užiť len raz za čas, možno 2x a rok, pretože úplne narušia žene cyklus a vôbec to nie je zdravé, už potom je lepšie pouvažovať o klasickej antikoncepcii...

emeli124
2. jún 2017

@marietta0 no tak dávam vediet ze vsetko chvála bohu ok😊 Dneska uz som opat dostala menštruáciu cca normalne na cas bez nejakých väčších odchýlok.. Ale teda.. Za ten mesiac.. Neviem necítila som sa najlepsie🤔 Vkuse som bola unavena, niekedy som si musela aj pospať cez den.. A brucho uplne Nadute.. Aj ma prsia boleli paru dni.. Čiže za mna ako spoľahlivosť tabletky dobra avšak treba sa asi pripravit aj na nepríjemne vedlajšie účinky 🙄🙄

marietta0
4. jún 2017

@emeli124 Tesim sa s tebou! Pekny den 🙂

luciab27
22. aug 2024

Prosim stretli ste uz stym
DR mi dala lieky na odialienie menstruacneho ciklu
Bola na som na kontrolu mala som velké bolesty povedala pridu pridu a stale neprišli a bolesty stale pokračuju moze to mat stym nieco spoločne