Ahojte baby, chcem zacat s meranim BT. Teda ide o zistenie plodnych a neplodnych dni. Ak mate niekto skusenosti s touto metodou, bola by som rada ak by ste pripojili svoje skusenosti resp. spolahlivost tejto metody. ci to funguje. Dakujem pekne.
@adka_007 uz taka tema existuje https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
Dakujem pekne baby 🙂
Ahoj, na meranie plodné resp. neplodné dni používam šikovného prístroja Cyclotest. Presne mi ukazuje potrebné info, u nás zatiaľ funguje na 100 %, môžem iba odporúčať....www.antikoncepcia-cyclotest.sk . Krásny deň!
@betka28 ahoj, ja by som sa chcela spytat na ten cyclotest - nie je nahodou prisnejsi (cize ukazuje viac plodnych dni ako neplodnych)?
Presne mi ukazuje kedy mám plodné dni, nemala som vôbec také problémy....používame už dosť dlho a dovtedy sa všetko prebehlo v poriadku. Môžem iba odporúčať! 🙂
@adka_007 pridaj sa do diskusie Grafy BT, baby tam majú dosť skúsenosti. Ja som merala asi 3 mesiace na radu Dr., rýchlo som zistila, kedy ovulujem a začala som si všímať priznaky ovu, takže viac testovania nebolo treba. Inak fajn pomôcka je stránka, kde si zapisuješ teplotu a sama ti kresli graf a vyrába rôzne štatistiky, napr. fertilityfriend.com