Babi čo mate Mirenu nemáte menštruaciu? Nie je to zdraviu škodlivé? Veľmi sa rozhodujem či Dana alebo Mirena. Pri Dane je menštruacia dlhšia a silnejšia pri Mirene vôbec. Alebo tretie a pri cisarskom si dať podviazat vaječníky...ale tretie nedám takže tato možnosť neprichádza do úvahy.
@kukulienka83 Aha a to je ako možné?
Lebo každé telo reaguje inak... Kto ti povedal že má nebudeš mať? Nieje to pravidlo. Mňa môj gynekológ na to upozornil hneď
Mávam migrény doktorka tvrdí že mi to skôr pomôže ako migrenu zhorší. Máte to tak niekto?
@kukulienka83 Doktorka mi to povedala.
Čo sa týka migrény ja neviem. Našťastie nemám problém, ale táto kolegyňa napríklad mávala nepravidelnú, veľké bolesti, migrény, až odpadačky pri ms...po pôrodoch (2)si dala mirenu a je veľmi spokojná...ms sa jej upravila na pravidelný cyklus bez nejakých extra komplikácií.. Čiže môže byť ... Ale že určite zostanes bez ms to nieje 100pro
Mirenu mám už dva roky, menštruáciu nemám, migrény mám extrémne. Je to strašne individuálne
Mamina mala dlhé roky mirenu nemala vôbec ms. Ona si to chválila nemusela riešiť cez dovolenky akcie nič proste. Potom vysadila kvôli migrénam nakoniec ma stále migreny ale pravdepobne nie z nej..
Ja mám mirenu bez ms...moja kolegyňa má mirenu a ms normálne každý mesiac.