Ahojte dievčatá.
Beriem antikoncepciu Belara, myslím si,že mi sadla, avšak 2-3 dni pred doužívam tabletiek mi začne menštruácia. Je to skôr také špinenie, ktoré potom trvá aj 5dní, až potom začnem naozaj menštruovať. Nemala som žiadne problémy s touto antikoncepciou, pleť som nikdy nemala zlú, ale maličké akné sa zmiernilo, prsia mi narástli, možno aj o číslo, bolesti som pri menštruácii nemávala nikdy. A hlavné je to, že som nepribrala, nakoľko som predtým výrazne schudla, takže z tohto mám doslova panický strach. (ak sa ešte smiem opýtať, akú beriete HAK vy?pribrali ste?)
Mala takýto problém niektorá z vás ? Myslíte že antikoncepcia nesadla ? že má pre mňa málo hormónov?
S priateľom ešte o bábätku neuvažujeme, študujem na ťažkej škole, preto si to ešte nemôžem dovoliť. Rozmýšľam aj o vysadení hormónov.
Ďakujem
Simona
Mne toto robil Logest aj po 4-5 mesiacoch. Je vsak pravda, ze som tabletku nebrala uplne v presne tu istu hodinu. Teraz sa snazim uzit ju vzdy nacas (max. + - pol hodina) a konecne mi MS prisla az po douzivani 21. tbl.
Dal by sa spravit hormonalny profil u gynekologa, avsak nechcu to len tak robit, lebo je to drahe..