Tretí mesiac užívam HAK nikdy predtým som žiadnu neužívala. Odkedy ju beriem mávam časté bolesti hlavy, ťažšie sa mi dýcha, nespavosť, búšenie srdca. Viem ze sa telo musí vyrovnať s tým šokom ale včera sa mi stalo, že som pociťovala také mierne štipkanie na tvári a ľavej ruke. Alebo skôr také mravčenie. V pondelok kontaktujem gunekologicku nech mi poradí co ďalej.
Zaujíma ma ci ste mali niekt podobne ,, vedľajšie,, účinky a ci existuje HAK ktoré nespôsobuje trombózy.
Bude dobre ak doberiem celý blister ale môžem prestať?
Ahojte . Ja lydely beriem 3mesiace ,bolesti hlavy ,nespavosť som mala prvý mesiac . Teraz už v pohode ...len to priberanie z nich ...
@szimonkaszofia dobrý deň. zostali mi 2 blistre tejto antikoncepcie, exp. 2/2024, ak by ste mala záujem posuniem oba za 10€+ pošta. píšte ss
@szimonkaszofia veľmi ste z nich pribrali ?
Ak má niekto záujem, mám na predaj jeden blister Lydely za 5€, pošlem aj s krabičkou a príbal.letákom
Ja beriem lydely, bolesti hlavy neviem posúdiť, tie mám stále od detstva 😆 ja som zase teraz zacala krvácať skôr než som mala, s gyn sme sa dohodli,že uvidíme,aký bude tento mesiac a podľa toho😊