Máte skúsenosti s HAK Lydely?

filiada1
14. jan 2023

Tretí mesiac užívam HAK nikdy predtým som žiadnu neužívala. Odkedy ju beriem mávam časté bolesti hlavy, ťažšie sa mi dýcha, nespavosť, búšenie srdca. Viem ze sa telo musí vyrovnať s tým šokom ale včera sa mi stalo, že som pociťovala také mierne štipkanie na tvári a ľavej ruke. Alebo skôr také mravčenie. V pondelok kontaktujem gunekologicku nech mi poradí co ďalej.
Zaujíma ma ci ste mali niekt podobne ,, vedľajšie,, účinky a ci existuje HAK ktoré nespôsobuje trombózy.
Bude dobre ak doberiem celý blister ale môžem prestať?

minsi
14. jan 2023

Ja beriem lydely, bolesti hlavy neviem posúdiť, tie mám stále od detstva 😆 ja som zase teraz zacala krvácať skôr než som mala, s gyn sme sa dohodli,že uvidíme,aký bude tento mesiac a podľa toho😊

szimonkaszofia
29. jan 2023

Ahojte . Ja lydely beriem 3mesiace ,bolesti hlavy ,nespavosť som mala prvý mesiac . Teraz už v pohode ...len to priberanie z nich ...

dida69
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dida69
2. okt 2023

@szimonkaszofia dobrý deň. zostali mi 2 blistre tejto antikoncepcie, exp. 2/2024, ak by ste mala záujem posuniem oba za 10€+ pošta. píšte ss

dida69
2. okt 2023

@minsi dobrý deň. zostali mi 2 blistre tejto antikoncepcie, exp. 2/2024, ak by ste mala záujem posuniem oba za 10€+ pošta. píšte ss

erika1996
28. apr 2024

@szimonkaszofia veľmi ste z nich pribrali ?

zltasova
23. okt 2024

Ak má niekto záujem, mám na predaj jeden blister Lydely za 5€, pošlem aj s krabičkou a príbal.letákom