Máte skúsenosti s Cerazette antikoncepciou..??

greta07
3. okt 2019

Ahojte baby chcem sa spytat ci niektora z Vas berie Cerazette antikoncepcou a ako ste snou spokojna...moc som tabletky nechcela, ale tak gynekog mi ich predpisal...chcela som povodne inplantat do ruky ale moj gynekolog ma arogantne zrusil ze preco prave inplantat...dakujem Vam vopred za kazdu jednu odpoved 😉

jaja23
3. okt 2019

@greta07 ja zle skúsenosti. Bola som nervózna, keď dom ju užívala. Vysadila som ju dosť skoro.

greta07
autor
4. okt 2019

@jaja23 dakujem ...no prave ze neviem vcera som si ju vybrala skusim ju uzivat a uvidim...

vinejka6
4. okt 2019

Aj ja som ju začala pred 3mi týždňami užívať. Zatiaľ nevidím žiadnu zmenu vo svojom správaní a práveže by mala byť ako to nazvať "šetrnejšia" keďže obsahuje len gestagen a nie aj estrogén

greta07
autor
4. okt 2019

@vinejka6 pyatam sa lebo viem ze na kazdu jednu to bude inak posobit ...jedna ze pribrala, duha ze schudla, tretia ze akne strasne ...tak neviem uvidim teda

vinejka6
4. okt 2019

@greta07 to je tak s každou anti. Brala som pred tehotenstvom anti 6 rokov a vôbec nič mi z nej bolo, ani kila navyše, ani nechuť do sexu, ani akné, ani nervozita, sadla mi ako uliata. Verím, že aj teraz to tak bude. Ak ti nesadne, treba anti vymeniť. Snáď ti bude vyhovovať 🙂

greta07
autor
4. okt 2019

@vinejka6 ja som brala tabletky este asi 12 rokov dozadu...pred 6 rokmi som si dala v Skotsku zaviest danu ze budem.mat pokoj na 5 rokov lenze som dopadla tak ze.mi prepichli maternicu a skoncila som na operacke no cele zle 😕teraz som chcela vyskusat ten inplantat do ruky ale je dost drahy a neviem ci by mi vobec vyhovoval

vinejka6
4. okt 2019

@greta07 :(
a to je čo ten implantát? O tom som ešte nepočula.

greta07
autor
4. okt 2019

@vinejka6 to je taka ako mala palicka ktora sa zavedie do ruky a je to na 3 roky...ja ked som zila v britanii uplne normalna vec poznam baby co si to pochvalovali a tu mi gynekolog povie ze to si davaju iba v afrike zeny zavadzat...akoze nechapem.odkial to zobral...

vinejka6
4. okt 2019

@greta07 Mmmm veľmi milý gynekológ 🤨 a ďakujem za vysvetlenie. Neskúšala si alebo neskusis to u iného gyn? Keď by ti toto vyhovovalo viac a chcela si to?

greta07
autor
4. okt 2019

@vinejka6 no ja som sa teraz pristahovala zo zahranicia takze ja stale iba hladam gynekologa co mi bude vyhovovat...k tomuto som sla len preto lebo ked sme dosli som mala 3 tyzdne pred porodom tak som sa musela.niekde zaregistrovat

greta07
autor
4. okt 2019

@vinejka6 toto je ta antikoncepcia

vinejka6
5. okt 2019

@greta07 Wau, tak toto je pre mňa novinka. No snáď nájdeš lepšieho gyn., 🙂 odkiaľ si? Ja som z Košíc takže viem poradiť Dr. Len tu 🙂

greta07
autor
5. okt 2019

@vinejka6 ja som od Piestan budem hladat niekoho ineho 🙂

fiafia
5. okt 2019

@greta07 za mňa najlepšia akú som mala 👍👍👍

greta07
autor
5. okt 2019

@fiafia to vazne? Super tak dufam ze bude dobra vcera som ju zacala brat

eichkatze
13. feb 2020

trošku mimo témy, ale ostala mi Cerazette na dva mesiace, expirácia február 2021, predám za 10Eur

greta07
autor
13. feb 2020

@eichkatze dakujem ale musela som ju vysadit nerobila mi dobre, aj tak dakujem

vdmp
27. mar 2020

@eichkatze dobry den este je to aktualne ?

erika628
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eichkatze
14. jún 2020

@vdmp ešte aktuálne. Mám dve plne balenia

radostka
17. nov 2020

ahojte, mam na predaj 3 blistre, spotreba 02/2021 (15€ s postovnym, prip. 5€/ks)