Ahojte baby chcem sa spytat ci niektora z Vas berie Cerazette antikoncepcou a ako ste snou spokojna...moc som tabletky nechcela, ale tak gynekog mi ich predpisal...chcela som povodne inplantat do ruky ale moj gynekolog ma arogantne zrusil ze preco prave inplantat...dakujem Vam vopred za kazdu jednu odpoved 😉
Aj ja som ju začala pred 3mi týždňami užívať. Zatiaľ nevidím žiadnu zmenu vo svojom správaní a práveže by mala byť ako to nazvať "šetrnejšia" keďže obsahuje len gestagen a nie aj estrogén
@vinejka6 ja som brala tabletky este asi 12 rokov dozadu...pred 6 rokmi som si dala v Skotsku zaviest danu ze budem.mat pokoj na 5 rokov lenze som dopadla tak ze.mi prepichli maternicu a skoncila som na operacke no cele zle 😕teraz som chcela vyskusat ten inplantat do ruky ale je dost drahy a neviem ci by mi vobec vyhovoval
trošku mimo témy, ale ostala mi Cerazette na dva mesiace, expirácia február 2021, predám za 10Eur
ahojte, mam na predaj 3 blistre, spotreba 02/2021 (15€ s postovnym, prip. 5€/ks)
@greta07 ja zle skúsenosti. Bola som nervózna, keď dom ju užívala. Vysadila som ju dosť skoro.