Máte skúsenosti s antikou KarHla?

simca1702
6. aug 2012

Ahojte ...chcela by som od Vás počuť svoj názor ...berem antiku už asi 3tí rok ...(jasné nie tuto vkuse ) ....sem tam sa mi stane že pozabudnem na ňu . Zajtra si budem robiť tehotenský test ...lebo sa nejako podozrovo zvačšujem a vôbec sa mi to nepáči ! ČO si o tom myslíte ??

lenuska1991
6. aug 2012

a ty si mylsis, ze ked si mala pred 20 dnami menzes a bola by si tehotna ze by si sa tak podozrivo zvacisovala??? dost cudne, skorej si len pribrala, pri tehotenstve sa napadne 20 dni po menzese nezacnes zvacsovat... :D

miminkacik
6. aug 2012

A načo ju vlastne berieš, keď na ňu občas "pozabudneš"? HAK je účinná vtedy, ak sa berie pravidelne.. Ak ju tak neberieš, tak Ti je zbytočná 😉 Stačí čítať príbalové letáky resp. počúvať lekára, kt. ju predpisuje resp. mať aspoň trocha sedliackeho rozumu 😉

A tiež nerozumiem, z akého dôvodu sa pýtaš na skúsenosti s konkrétnym druhom HAK - veď ak ju zabúdaš brať, tak nezáleží akú značku berieš..

anicka108
14. feb 2015

ahojte mam na predaj 2 blistre. Cena 18 eur uz aj s postovnym vopred při prevode na ucet. Kontaktujte ma prosim cez IP. 🙂