Dobrý deň ..... prosím Vás poradte mi ohľadom tejto antikoncepcie .... užíva ju niekto alebo užíval? ak áno boli ste s ňou spokojné? a čo na ňu celkovo hovoríte? pretože začínam po prvý krát brať antikoncepciu a túto mi lekár predpísal a nič o nej nemôžem zistiť :( ..... vopred vám ďakujem
ahoj , užívam KarHlu a som s nou spokojná už po prvej tabletke som necítila len minimálnu bolesť pri menštruácii. vôbec som nepribrala, práve naopak. Je to novinka aj ja som sa bála čo to bude ale môžem len odporučiť 🙂
ahoj neviete niekto aka je dobra antikoncepcia?brala som novynette boli ok pokym som ich neprestala brat,potom sa mi narodila dcerka a po porode ked som sa k nim vratila mi bolo zle teraz berrem lindynette20 su ok az na to ze mam z nich nafuknute brucho,vyzeram ako tehotna a to mam postavu modelky a preto to na mne moc vidiet.prosim neaka dobra antikoncepcia cenovo pristupna?
Ahojte 🙂
predávam antikoncepciu Karhlu balenie na tri mesiace za 20 eur. Dátum exp. 5/2014. Ak máte záujem napíšte mi na mail valeriak174@gmail.com 😉
Prečo ju predavate?
Ja som mala predtým softine a doktorka mi poradila tuto Karhlu vraj je to to isté len je lacnejšia. A v pohode je zatiaľ
Zdravím! Predám 2 blistre antikoncepcie KARHLA za 15 eur, ak máte záujem ozvyte sa na 0903 322 054. 🙂
ahojte predam antikoncepcne tabletky karHla 2x 21tabliet v jednom plate-( 1babletka chyba). LEN ZA 10 EUR 😀 . datum expiracie 07 2015. predávam z dovodu vysadenia. Taletky su v poradku len mi je luto ich vyhodit pripade zaujmu ma kontaktujte na mail appelova.n@gmail.com.
dobry den mam otazku stala sami taka vec ze teraz som si isla davat tabletku a zistila, som ze vcerajsiu som nezobrala, a rano som mala pohl, styk naplno, dufam ze neotehotniem, ak si dala, tabletku az teraz,, a este beriem aj antibiotyka ale posled, tabletka antibiotyk bola, vcera rano dakuejm
mám na predaj 2 blistre KARHLY 15 eur aj s poštou ..spotreba 12/2016..vobec mi nesadla..predtým som mala ARTIZIU ale vraj sa už nevyrába a dr. mi dal tuto ,ale mám strašne citlivé prsia,nafuknuté brucho a úplne mi to znížilo libido ..
kamarátka ju má a vraj je spokojná 🙂 neviem či neni náhodou jedna z tých nízkohormonálnych, ale s istotou to povedať neviem...
Dobry den chcem sa opytat ohladom karhly kedze som po sestonedeli a vcera rano som krvacala doobedu som zobrala prvu tabletku a krvacanie trosku zmizlo, dnes som zobrala druhu a len trosicku spinim. Je to ok?
ahojte mam na predaj 2 blistre. Cena 18 eur uz aj s postovnym vopred při prevode na ucet. Kontaktujte ma prosim cez IP. 🙂
Ma niekto skuseost,ze po dlhsom uzivani Karhly a nasledom vysadeni nedostal dlhsie menzes???,Karhla uzivana cca 2-3 roky a vysadena kvoli inym zdravotnym problemom a menzes nikde viac,ako tyzden..kto mal podobny prob lem??,
Mam na predaj 2 blistre HAK KARHLA. cena 17 eur uz s postovnym 🙂
Ahojte žienky.Nemáte ešte niektorá na predaj Karhlu?
mam 2 blistre, datum expiracie 05/2020, poprosim spravu pre viac info
Nemáte niektorá Karhlu na predaj?
Prosím viete mi poradiť 🙈 včera som mala poslednú tabletku a dnes som mala poh.styk je to ešte v pohode 🙈
Mam 3 blistre KarHly na predaj za 20€ s postovnym.Vybrate v lekarni tento tyzden, ale rozhodla som sa, ze to nebudem uzivat.
Ahoj baby. Skončila som prvy mesiac z karhla tabletkami, teraz mam pauzu 7 dni cakam ms. Nic mi nebolo. Teraz ako cakam na ms tak mam strašnú migrenu závrate. Myslite ze su to vedľajšie účinky az teraz?
Ahojte žienky.Nemáte ešte niektorá na predaj Karhlu?
@veroniklucky dobrý večer,ja by som mala mať tri blistre,zajtra pozriem?
spomina sa v tychto temach: https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/antikoncepcia-maitalon/
https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/predam-antikoncepciu-jeanine/ - skus precitat i tam