Dobry den,včera mi skončila menštruácia a HAK beriem od soboty( 3 tabličku ),musíme použit zajtra pri sexe aj kondóm alebo nie?
Ako vieš,že zajtra bude sex?
antikoncepciu beries dlhodobo? ak ano, si chranena nonstop, takze aj ked ten tyzden vynechas kvoli menzesu. ak si prave zacala brat, tak trva min 2 mesiace kym sa ti nastavi hladina hormonov, takze odporucam pouzit aj inu ochranu..
Ak nefajčis, nepijes a berieš ju pravidelne uz dlhší cas tak nie ale urcite si prečítaj príbalový leták!!!!!
OMG velebnosti, to sa tu ale zisli chytre zenske 🙂 🙂 fajcenie a pitie nesuvisi s ucinkom antikoncepcnych tabletiek a po zaciatku uzivania zacne ucinkovat uz po 7 dnoch a nie po 2 mesiacoch. Kristepane, naco jej radite ked o tom nic neviete. A zakladatelka si dufam robi srandu, alebo sa nevie vyjadrovat. Ked si uz pojedla 3 tablicky=3 mesiace beries antikoncepciu tak ti uz davno ucinkuje
@mipet to sa ti snivalo ze fajcenia znizuje ucinok antikoncepcnych tabletiek? 🙂
@ivanka_kralikova bezne antikoncepcne tabletky maju na pribalovom letaku napisane, ze chrania uz po 7 dnoch, neviem odkial beries 2 mesiace
Boze moj, ja mam fakt pocit, ze zeny dnesnej doby stracaju logicke myslenie a samostatnost a bez kona si ani neprdnu
nielen kondom, ale aj acylpyrin...medzi kolena.
pribalovu letak je precitany ?