Mám vziať tabletku po?

nikolabla
23. aug 2024

Takže davali sme si pozor ale prvy krat to nevyšlo tak na druhy krat sme samozrejme použili novy prezervativ ale na druhy krat po vytiahnuti keď citil ze to asi bude tak absolutnw nestušim ako ale vo vnutri toho kondomu bola biela tekutina coz su spermie..najprv sme mysleli ze to bol pre ejakulat ale ten je priesvitny takze urcite nie problem je taky ze boli zvnutra aj vyšie asi aj pri gumičke sice som mala aj velku davku pharmatexu a mam 3 den menzes mala by som vziať tabletku po?

ninusa221
23. aug 2024
domkakvet
24. aug 2024

@nikolabla tabletka po je velmi skodliva, neje sa to ako cukriky.

modrykolibrik
24. aug 2024

@nikolabla nie kazdy ejakulat je priesvitny. Moj muz ma biely a za dalsie aj ty mas sekret ktory vylucujes pri sexe. Ale mohol to byt aj pharma. inak by tam bola len krv

nikolabla
autor
25. aug 2024

@modrykolibrik no zvonku bola čisto len krv ale vo vnutri bola biela tekutina a stalo sa mu to vraj prvy krat ale urcite to neni nic ine lebo ako by sa to dostalo do kondomu ak nie z neho..

nikolabla
autor
25. aug 2024

@domkakvet radšej ju zjem a keby mala každa žena taky strach z toho ako ja tak ju zješ aj ty uz len kvoli tomu stresu🙂 muselo sa to stať pretože panne by iud nedali a ja sa chcem v buducnosti chranit prave tym..

domkakvet
25. aug 2024

@nikolabla je to tvoje zdravie, ja som ta iba upozornila.

enusamt
25. aug 2024

V oboch pripadoch ste pouzili ochranu.. Tak naco tabletku?

ysseba
25. aug 2024

@nikolabla Čiže, zhrnieme si to:
1. mala si menštruáciu. Niektoré ženy síce otehotnejú aj počas nej, ale to je skôr veľmi raritné a stáva sa to, keď má žena veľmi krátke cykly. Veľmi krátke.
2. Použili ste kondóm, teda ochrana číslo 1, biela tekutina bola vo VNÚTRI
3. Použila si Pharmatex, teda ochrana č. 2.
Teda použila si dve ochrany počas menštruácie, kedy je v 99% prípadoch neplodné obdobie. Fakt uvažuješ o tabletke po? Podľa mňa je to úplne zbytočné. Predejakulačná tekutina nemusí byť biela a to pri gumičke kondómu bol isto Pharmatex. Či kam by sa podel podľa teba? Nepanikar prosím ťa

nikolabla
autor
25. aug 2024

@ysseba nakoniec som ju zobrala pretoze z toho pomyslenia mi bolo az zle..tak dufam ze zaberie kedze je to pred ovu.No otazka na čo preto lebo pre mna jednoducho nechxem za ziadnycj okolnosti riesit potrat a v ziadnom pripade by som si to ani nenechala cize mam len taku moznost keby sa to stalo ale zaroven keby to nemalo ten svoj dovod preco (cize zavedenie telieska na ktore panna byt nemozem) tak sme sa dohodli ze dovtedy jednoducho nie ale bolo to k tomu aj tak potrebne.

nikolabla
autor
25. aug 2024

@ysseba navyše neviem si predstavit ako ten pharmatex pocas toho krvipreliatia mohol vobec fungovať proste lebo to bolo stale niečo naviac tak preto som ho i tak dala, no potom co sa nečakane stalo to ze to bolo v nom tak som si neveděla predstavit spoliehat sa len na to lebo ano tekutina bola v kondome no to ci nieco pocas toho nevytieklo to mi proste nedalo

ninusa221
25. aug 2024

@nikolabla prosím ťa načo si si to dávala nepochopím to teraz po každom sexe si dáš tabletu po? Ja som to nemala v živote a to som dakedy išla aj bez ochrany a bola som aj mladšia od teba a nikdy sa žiadna nehoda nestala.

nikolabla
autor
25. aug 2024

@ninusa221 nie pretoze ako hovorim bez telieska to uz takto nebude proste to bolo nutne ma samotne zavedenie tak sa stalo a to ze jedna z hlavnych ochran zlyhala (prerusenie) tak ma to velmi znepokojilo proste to tak nemalo byt..

lucia147852
25. aug 2024

@nikolabla nesexuj keď si očividne neni na to zrelá. Prepáč, ale to čo dokazujes je choré. A keď už sme pritom, aj s telueskom môžeš otehotnieť. 100% je len abstinencia.

nikolabla
autor
25. aug 2024

@lucia147852 no ako sama hovoris 100% je len abstinencia avsak aj pri ňom by sme pouzili kondom hlavne teda z hladiska hygieny takze v tom pripade by som to vobec neriesila teraz sa stali veci z ktorych som si neni ista a ako sa stale opakujem..ANO PICE NEJDEM SEXOVAT BEZ NEHO PROSTE NA TO ABY TAM BOLA TA OCHRANA AKU CHCEM TO BOLO NUTNE.ďakujem za pochopenie.