Žienky, v nedeľu som mala ovulku, a včera sme nestihli pred stykom použiť Pharmatex, a trošku ušlo, išla som síce hneď do sprchy, ale rozmýšľam či si dať Escapelle, alebo je šanca na tehu mizivá, keď už bolo po ovulke? Prosím o radu nie osočovanie. Ďakujem 🙂
A si si ista tou ovulkou? Merias bazalnu teplotu, robis ovulacne testy alebo ides podla appky? Lebo ja pri 29 dnovom cykle ovulka 16.-19.den ako kedy, neda sa na to spolahnut...
@anjelicek26 samozrejme, že áno, sledujem si to ale nie podľa appky, ale podľa svojho tela, vždy viem kedy ovulka je... Používame Pharmatex stále, len včera tak vyšlo no..čiže neviem či si dať tabletu či to nechať tak a nestresovať..
Tak ked si si ista, tak na co... vajicko prezije v dobrej kvalite len 12h a dnes je streda...
@anjelicek26 ďakujem za radu 🙂
Vieš čo myslím, že pokiaľ ho používate stále a len raz ste zabudli tak je veľmi malá šanca.
@michi29 a ty vieš že dať si tabletku po... znamena usmrtiť svoje dieťa v úplne rannom štádiu ak by aj k oplodnenie došlo...ja to nemyslím zle prave voči tebe ,ale nechápem všetky zienky čo takto zmyslaju o už počatom živote. Neprajem ti aby si musela bojovať v mladom veku s neplodnostou tak ako ja s manželom, ale ak raz budeš chcieť dieťa a nešlo by to ,potom by si možno viac pochopila ten dar zázraku života a jeho bytie už od splodenia.Tolko len môj názor,nikdy by som takú tabletku neužila a ani inú formu antikoncepcie.Vsetko môže pôsobiť post-abortivne a je to proti životu.
@michi29 by ma zaujímalo, čo má s tým sprcha 🤔
@lavienocka 🤦♀️je to každého osobná vec
@lavienocka ano myslim si, ze to vie a presne na to ta tabletka sluzi 🤷♀️ chapem tvoj postoj, je to tvoje rozhodnutie a tvoja vec, comu ale nechapem, je zmysel tvojho prispevku, autorka sa totiz pytala na nieco uplne ine a ci tu tabletku uzije tak to uz nechajme na nu
a autorka: nejaka sanca tam je vzdy, ak ale vies, ze ovulacia prebehla cez vikend, bude to naozaj minimalne riziko
ale to rozumiem aj ja, clovek sa chce chranit a davat si pozor, tak to vystresuje ale myslim, ze by to malo byt ok no a co sa tyka tabletky, to neviem ako funguje ze ak zabudnes ci si ju mas dat hned ako si spomenies alebo ako to je.
vždy je šanca....no myslím, že v tvojom prípade nie veľká