Baby prosim vas je normalne ked beriem druhy mesiac hak belaru a mam este 5 tabliet v blistri a dnes som zacala spinit? Je potrebne vymenit hak? Mam teraz tych 5 tabliet dobrat? Inak vobec mi nepomaha s akne. Ci to je skoro? Ako rychlo vam zmizlo akne pri hak?
som totálne proti hak /možné vedlajšie účinky prejavujúce sa až po rokoch/ a brať ich kvôli akne je vec,ktorú neskôr môžeš ľutovať....
Ahoj je to kratka doba nato aby sa ti upravila plet...mne sa upravila cca po pol roku a je bezne ze skor spinis predsa je to zmena v tele normlane uzivaj akoby si mala a pockaj este aspon dva tri mesiace...ak ti bude sediet tak aj menstruacia by sa ti mala upravit 🙂 mne tona zaciatku tiez blbo a teraz som nacasovana ako hodinky 😉
Normalne ich dober, ona HAK trosku rozhadze hormony kym si na to telo zvykne a vtedy kludne mozes spinit. Dva mesiace su este malicko na to aby si telo zvyklo takze este pockaj. Ked sa ti to po dalsich dvoch mesiacoh stale nebude upravovat tak skoc k doktrovi aby ti ich skusil vymenit. A kym ti zaberie na akne to bude tiez este chvilu trvat.
@vilki Dva mesiace je malo, niekedy treba aj 4, dobrat blister urcite mas aj ked spinis, to sa zo zaciatku moze stavat. Treba skusit este tak 2 mesiace, ak sa situacia nezmeni, zmenit tabletky. Rovnako to plati pre akne.