Mám dobrať blister a začať sa snažiť?

8. nov 2023

Ahojte..
Bije sa vo mne pár mojich pocitov.. Veľmi chceme už s mužom bábätko.. V noci som nemohla spať nakoľko som stále premýšľala nad niečím. Včera mi ešte k tomu začal ďalší cyklus tabletiek (antika). Mám dobrať blister a začať sa snažiť, alebo môžem aj po jednej tabletke teraz skončiť a ísť na to? Absolútne nechápem, prečo som si včera tú tabletku dala.. 🙊 ďakujem za odpoveď

medda_beda
8. nov 2023

Keď si zobrala len jednu tabletku tak už ďalšiu neber.Ale oznám to aj mužovi 😉

autor
8. nov 2023

@medda_beda bude to ok, ak ďalšie neužijem? Muž o tom vie, povedal, že toto je rozhodnutie na mne, či ešte počkáme tento mesiac, alebo už nie. 🙂 S tým sme ok

medda_beda
8. nov 2023

Áno bude to ok 🙂 ak si už mala pauzu tak by sa ti mala spustiť v tomto cykle ovulácia.

sarinka2012
8. nov 2023

Ja neviem, rodila som pred 12 rokmi 🙂 a každy ma samozrejme iny nazor, možno napišem blbosť ale mne vtedy gynekologička povedala aby sme si 3 mesiace po dobratí antikoncepcii dali ešte pozor a aby som si už nasadila kyselinu listovu pripadne vitaminy ktoré sa beru počas prveho trimestra....aby sa telo "očistilo" naskočilo na nejaky svoj reprodukčný režim...ešte so smiechom dodala že ale ked chcem napriklad dvojičky možem to skusiť hneď, že telo zvykne hlavne po dlhodobom uživaní antikoncepcii a jej vynechaní pustiť dve vajička naraz. Berte ma s rezervou samozrejme 🙂 možno to nema žiaden vplyv ale riadila som sa vtedy jej radou, dvojičky nemam a mam krasnu zdravu dcerku čo sa podarila na prvý šup :D

autor
8. nov 2023

@sarinka2012 tak to aby sme začali už dnes večer 🙊😁😁 hihi.. keď som sa bavila s mojou doktorkou, hovorila, že môžeme začať hneď.. ale povedala, že najlepšie najskôr dobrať celý blister.. a keď som ho teda ďalší včera začala.. tak som chcela vedieť, či to niekto tiež takto "riskol" lebo sa to neodporúča prestať užívať

autor
8. nov 2023

Takýmto štýlom..

medda_beda
8. nov 2023

Celý blister pokiaľ zoberieš viac tabletiek, napríklad si v strede mesiaca.
Keď si teraz po pauze zobrala jednu tak je to úplne jedno a môžeš ju vysadiť.
Mne cyklus nabehol hneď po vysadení len mi to rok skákalo z 28 dní na 23 až 31.Ale ovulácia u mňa prebieha.

autor
8. nov 2023

@medda_beda Ďakujem 🙂