Mali ste vedľajšie účinky z antikoncepcie?

simonaluk
16. okt 2022

Ahojte ,mali ste už niektorá vedľajšie účinky z antikoncepcie ja používam Ebelyu dnes už 5. deň a cítim sa tak divné trochu zle mi je na oči keď pozerám trošku ako keby rozmazané a tiež nohaa trošku pobolieva,a aj vyrážky mi vychádzajú... neviem či je to zo začiatku normálne lebo antikoncepciu beriem prvý krát ,alebo je to preto tak pokiaľ si telo nezvykne alebo mám zajtra kontaktovať moju gynekologickú?

sonika696
19. okt 2022

@simonaluk ja som mala antikoncepciu a tiež som mala vyrážky a taký divný pocit v tele. Ďalšie mesiace som mala vedľajší účinok taký že som začala mať mikozu. Neskutočne som sa tešila na menštruácie lebo som mala chvíľu kľud. Ani sex sme nemohli mať... Ako som ju vysadila bolo super a nakoniec som to riešila telieskom a bola som neskutočne spokojná. Práve som ho bola dať vytiahnuť lebo chceme bábätko

simonaluk
autor
20. okt 2022

@sonika696 super tak držím palce ❤️....ja som ju vysadila úplne ďalšie dni mi bolo strašne zle včera tlak 140 na 99 a 105 pulz som sa už zľakla a ktomu rozmaznané videnie no konec proste, dr mi povedala že uplne visadit a potom mi poradila len teliesko tak uvidíme no

sonika696
21. okt 2022

@simonaluk o jemin to je hrozné....ja som bola rada za teliesko...úplne super a ešte aj to že po cca štyroch mesiacoch som prestala mať menštruáciu...