ahojte mamičky, chcela by som sa vás opýtať, či mala niektorá z Vás problém s otehotnením kvôli antikoncepcii.. =)
@daduska132 Ja tak isto ako Nikolet 89. Brala som antiku 8 rokov, vysadila som ju v auguste a koncom októbra som bola tehotná. Takže bez problémov
nie
nie,mesiac po vysadeni som planovane zostala tehu🙂
ja som brala HAK 10rokov a snažili sme sa 13mesiacov, kým sa zadarilo ale to som už dovtedy mala za sebou 4mesiace hormonálnej liečby. Či sa nám nedarilo kvôli hormonálnej antikoncepcii to sa už nikdy nedozviem, ale v živote viac to svinstvo užívať nebudem.
ja som brala hak 6 rokov a otehotnela som hned po vysadeni, do dvoch mesiacov
@daduska132 ked som vysadila antikoncepciu tak som este chcela pol roka pockat aby sa trochu telo vycistilo od hormonov. Az po pol roku sme sa posnazili a podarilo sa na prvy krat 🙂 Po vysadeni som mala problem s pletou a kozna ma poslala na vysetrenie krvi ku gynekologovi, ten podla vysledkov povedal ze je to z toho a ze mozem mat problem otehotniet. No nastastie sa mylil 🙂
@daduska132 ja som sice brala len dva roky , ale podarilo sa realne na druhy sup.. tiez som mala polrocne ocistne obdobie, ale nedobrovolne, muz pracoval v zahranici a ovulku sme jednoducho nestihali, potom si nasiel pracu tu, v oktobri prisla mrcha a v novembri uz som mala dve ciarky 😵
no pekne tak Vám vštkým hlavne gratulujem k bábätkám =))) .. noo o tej "očiste od antikoncepcie" som počula už niečo, tak asi niečo na tom potom bude.. ja mám 21 ako ešte sa nechystám otehotnieť, ale bojím sa toho, že ak ju budem dlhšie brať, tak budem mať potom problém otehotnieť a to by som nerada, ale zasa nerada by som otehotnela teraz 😀 😀 😀
@daduska132 Ahoj 🙂 Ja len tolko, ze 12 rokov som brala antikoncepciu, po vysadeni mi navrhovali pol roka pockat (hlavne mm a mamina), kym sa mi "ocisti" telo od hormonov......ale to bola najvacsia chyba v mojom pripade ☹. Po pol roku som dostala taku silnu endometriozu, oslabela sa mi imunita a mala som aj travacie problemy. Od vtedy mam neustale problemy s endometriozou a samozrejme s tehom☹. Experti mi povedali, ze mala som hned otehotniet a nie cakat na "ocistku", (ocistka z pohladu gynekologa je "jbp") ze to bola najvacia chyba ☹. Baby ktore chodia na ivf (ako aj ja), nechci vediet kolko hormonov beru aby boli tehulky...takze antak je len minimalka z tych hormonov. Pocas pouzivania haku, telo ma vyrovnanu hormonalnu hladinu, po vysadeny moze ta rovnovaha tak zosaliet, ako napriklad u mna. Ale zas kazde telo je ine 🙂 Drzim ti moc,moc palce a nech sa Vam to podari v tom najlepsom momente 🙂
@daduska132 ahoj 🙂, ja som brala antikoncepciu tiez 12 rokov, v decembri som ju vysadila lebo som chcela otehotniet. prvy mesiac sme si davali pozor, pretoze som chcela vediet aky budem mat cyklus, od januara sme zacali naostro 😀, v januari mi menzes prisiel normalne a vo februari som otehotnela 🙂, momentalne som v 35tt a tesime sa na nasu bambulku. takze ja si myslim, ze sa nemusis bat. drzim palce 😉 ze ked to bude aktualne, tak sa to podari 🙂
... a ešte otázočka mamičky.. brali ste všetky len tabletky, ale má niektorá z Vás skúsenosti aj s antikoncepčným krúžkom????
@daduska132 ahoj ja som brala 8 rokov a otehotnela som 4 mesiace po vysadeni takze nie nemala 😎