Ahojte baby prosím vás máte niekto skúsenosť s HAK MAITALON ?
@puertorico a všetko v poriadku? Fajčíš?
@zkmk nefajčím. zatiaľ som neotehotnela 😂 veľa krát sa stalo že mi moje dni ani neprišli keď som mala pauzu tých 7 dní. Ale keď si zabudnem dať tabletku tak hneď na druhý deň krvácam, občas to trvá aj pár dní pokiaľ to prejde 😕
@puertorico no ja som ju brala 2 roky najskôr rok a pól v poriadku, keď som nefajcila a potom keď som začala fajxit tak mi strašne začali opuchnut nohy a chcela by som ju opäť nasadiť.. len bojím sa.. lekár s ňou súhlasí len treba prestať že fajxit
@zkmk fuuu tak toto netuším, ale tak je milión žien ktoré fajčia a uživajú antikoncepciu. tak nech ti predpíše inú
@puertorico Poslal má na rôzne vyšetrenia kde sa čaká aj rok a pól
Asi treba vymeniť gynekológa.. iný ti z krvy hneď prepise
@zkmk opýtaj sa ho či sa nedá predpísať inú. Niekedy tá ochota lekárov ........... 🤐
@puertorico akú silnú máš menštruáciu pri maitalone? Ja ju mám predpísanú. Mám silné krvácanie a pevne verím že sa zmierni
@janula2511 kedy ako . Sú mesiace keď nemám vôbec , potom mám take iba spinenie, alebo mám takú “normálnu” ktorá trvá 2 dni . 🙂
A pleť a na vlasy ako vám vplýva maitalon. Máte krajšiu pleť a vlasy?
@janula2511 pleť ok . Ja som teda nikdy nemala nejak extra pupaky ale dr povedal že by som videla keby ju vysadím 😁 ale celkovo si myslím že to záleží od človeka , lebo napr ja mám vlasy moc jemne , a veľa mi posledné 2 roky padajú od stresu . Lámu sa mi končeky. Tak si myslím že tabletky nemajú spojitosť s vlasmi 🤷🏼♀️ možno niekomu pomôže.
Nemáte náhodou na predaj jeden blister prosím ? BA SC PK okolie ? 🙏
@puertorico ako dlho si užívala maitalon než ti úplne odišlo krvácanie? Písala si že máš mesiace keď ani nekrvacas. Po akom dlhom čase užívania ti vymizla?
@janula2511 fuuuu ja už si nepamätám, maitalon som brala 9 rokov, a posledný týždeň mám už novú iné tab. . ale v postate asi hneď zabrali .
8rokov užívam