Huráááá, baby konečne mám antiko po ktorej som nepribrala-Maitalon- odporúčam babám ktore nechcú pribrať
Gratulujem, na to trebalo fakt zakladat diskusiu
Keby len diskusiu ale aj nove konto na konovi... Uz len cakam nejaku dalsiu dobrodinsku dusu, co o dve hodiny postne zas nejaky reklamny prispevok, ktory to akoze potvrdi...
No ja som z nej pribrala skoro desat kil ked som ju vysadila ...
V tejto diskusii píšeš, že užívaš Maitalon
A presne v ten istý deň si založila inú diskusiu, kde píšeš, že užívaš Belaru............. https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/antikoncepcia-na-zlepsenie-pleti/
Kde je potom pravda?
@anca549 aj ja som užívala maitalon,6mesiac.,ale som mala silné krvácanie,bolesti bruš,aj špinenie.teraz už 3mesiac mistru,-som spokojná,lepšie ako maitalon.mám slabé krvácanie,nemám ani špinenie,ani strašné bolesti,nepribrala som,mistra je lepšie ako maitalon.užívala som tie antiká-daylette tri regol,softinelle,desirette,minisiston,a už aj nepametám.každy rok som musela vymenit na inu,lebo som mala vždy také problémy,že som mala špinenie,v strede cyklu.uživam už 18rokov stále.po naroden.moj.dcéry. 😉
@xxxxxnnnnn
Sorry, doslo k omylu ja beriem Maitalon.s kamoskou sme preberali antikoncepciu, citali fora a chceli sa vyjadrit tak som sa zaregistrovala a napisala Akumam skusenost a kamoska nasledne po mne az potom sme si vsimli, ze to odislo z mojho konta ...
@csilla1977
Kazdej sadne nieco ine, od toho by mal byt Dr aby poradil a my by sme mali vediet co od antikoncepcie este ocakAvame, ake plus navyse.segra je s Mistrou tiez spokojna a to predtym umierala v krcoch pred kazdou menstruaciou
Maintalon som brala rok a pól. Potom som ju vysadila a za 2 mesiace som pribrala 10kg. ☹ Podotýkam že som robila všetko rovnako ako s antikou...
A ja som zase s Mistrou nebola spokojná, tvojej sestre sadla a mne iba uškodila...
@christin5266 presne moj pripad....z 57 na 67 kg 😂
@katarina93 a podarilo sa ti ich zhodiť? 😖
@christin5266 podarilo nastastie, ale to tak postupne.asi rok - dva som mala 62kg.Teraz som zmenila troska zivotny styl a mam opat 57 ☺
a segra dostala na silnu menštruáciu Mistru a je tiež velmi spokojná - slabá a krátka menštruácia bez bolestí