Ahojte kočky,
možno už tu bola taká skupina ale pri troch deťoch nemám čas hľadať - naozaj 🙏
Chcem sa spýtať či má niektorá nejaké vedľajšie účinky po zavedení Levosertu. Ja ho mám už pol roka. Vyzerám už asi ako kolka - nafúknutá. Odkedy ho mám zavedené priberám. Neprežieram sa. Pravdu povedať väčšinou dojedám po deťoch takže mám pravidelnú a malú stravu. Mám pocit, že ma zalieva voda. Vážim ešte viac ako pri treťom tehu. Do toho som strašne náladová..., v poslednej dobe mám mdloby a z ničoho nič mám pocit, že odpadnem. Áno, idem si ho dať vybrať tento týždeň nakoľko môj Doki mal dovolenku a mala som doma manžela pracujúceho v zahraničí a už nechcem byť tehotná, tak som čakala kým odíde. Lebo jeho spermie oplodnia asi aj nafukovaciu labuť v bazéne 🙈
ja len či niekto mal takéto problémy a či to po vybraní skončilo. To nevravím o tom, že pravidelne mám menzes 😕🙄
@talizman1988 dobrý večer 🙂 nakoniec som ho nedala vybrať. Deň keď som mala ísť k doktorovi a volala mu s vedľajšími účinkami ( kde bolo aj neustále krvácanie - 4 dni nič potom áno, 6 dni nič a zase, 3 dni nič a zase áno ) nekonečný príbeh. Tak v to ráno všetko prestalo 🤷🏼♀️ Dala som sa na stravu od výživového poradcu a všetko sa dalo dole za pól roka.
@depenipisapa dobry deň, dali ste si nakoniec ten levosert vybrat?ja ho mam cca rok a tiez uvazujem ze ho dam von🙄ustupili vam nežiaduce ucinky po vybratí?