Lacnejšia antikoncepcia, z ktorej nepriberiem

linky
9. máj 2017

Prosim o radu,idem uzivat antikoncepciu,no nerada by som po nej pribrala,kedze mam este kila naviac po porode😉 viem,ze na kazdej zene sadne ina...je ich dost vela a tiez by som volila nejaku s tych lacnejsich...dakujem za kazdu radu😊

ennna
9. máj 2017

Antikoncepciu by ti mala odporučiť lekárka aj na základe vyšetrenia. Aspoň mne vždy brala krv, robila testy, aj ma prezrela. Najprv som brala s vyššou dávkou hormónov, myslím, že Lyndynette, z tej som pribrala dosť, neskôr som kvôli priberaniu prešla na Yasminelle, z tej by sa priberať nemalo, mne sa s ňou váha ustálila , ale nedarilo sa mi schudnúť. Potom som mala ešte KarHleight, ale najspokojnejšia som bola s Nuvaringom. Aj som konečne schudla, nemusela som stále myslieť na tabletky, pre mňa naozaj pohodlné. Ale zas niektorým ženám vadí, že ho cítia, prípadne im vypadáva, ja som tento problém nemala. Stál cca 12€ na mesiac, podľa toho v akej lekárni. 🙂

linky
autor
9. máj 2017

Jasne,bola som uz na vysetreni aj na krvy,aj my povedali nejaku,uz neviem nazov,ze je taka lacnejsia,17 eur ma 3 mesiace,no len by som nerada pribrala,ze to mi zarucit nemozu...