Chcem začať brať ale nechcem pribrať.Ktoré tabletky sú tie najlepšie? a aby dobre boli aj na pokožku .dakujem
ja som mala tiez novynette a som pribrala 10 kg a strasne ma bolela hlava .potom logest a ok vsetko okrem toho že som nemala chut na sex 😀
žiadne,je to chémia....sorry,nedalo mi nenapísať 😉
@simonka2012 😀 😀 ja som z antibaby dostala akurát arytmiu srdca.. a teda najlepšie žiadna ako píše @janinah
v pohode 😀 ale musim aj ja nato reagovat 😝 zvykneš papať? asi hej 😀 no a kukni zloženie ..same Ečko 😀 a to je čo ? o nič lepšie to nie je ..sorry 😀
@janinah
jesť sa musí,aj keď dalo by sa debatovať o tom,čo jeme...ale hak sa jesť nemusí,máme predsa aj iné možnosti...nemienim však meniť tému ,mne je v podstate jedno,čo cudzie ženy robia,je to ich zdravie,to moje si ja postrážim,mám ho len jedno 😉
@simonka2012 Každá žena reaguje iným spôsobom na antikoncepciu. Čo inej mohli sadnúť, tebe nemusia. Budeš musieť hľadať takú, ktorá ti sadne.
najlepšie sú tie,ktoré nezješ 😀
najlepšie sú žiadne 😉 😉 😉
@janinah farbis si vlasy ? ..tak asi nemusim pokracovat 😀 amoniak=jed !!!!
paneboze, len to neber! Ja som teraz v septembri po par rokoch vysadila a take veci mi to narobilo s cyklom, ze mi je do placu z toho. Fakt si to 100 krat premysli pred tym, nez ich zacnes brat. A to som teda fakt bola zastancom HAK, ze nic lepsie na svete nie je a bla bla bla... A ked uz to chces brat, budem ti drzat palce, nech po vysadeni nemas ziadne problemy. Ja by som to uz teraz, ked viem, co viem, neriskovala... 😒
@simonka2012 z farbenia vlasov sa ti nerozhadze cyklus, to nemozes porovnavat..v ziadnom pripade. Najhorsie je, ze pri brani HAK nepocitujes ziadne negativna, aj plet je krajsia, vlasy, nechty! Ale to, co pride po tom. JAsne, nemusi u kazdeho, ale to dopredu nikdy nevies.
hehe ako moj tatino mi hovoril... "najlepsia anti je tabletka paralenu...das si ju medzi stehna a ani za nic je nesmies pustit..." 😉
@simonka2012 pokračovať nemusíš,ty totiž miešaš hrušky s jabkami 😉
@janinah v prvom rade je to vec nazoru,ked k tomu nemas co povedat, nekomentuj.. odporkyne antikoncepcie su urcite v inej teme.. 😉
ja som brala tiez novynete ale stale som spinila, vaginalny kruzok mi nesadol, potom som mala regulon, teraz super, ked som kojila tak cerazette, s tym slo dole 20 kg, teraz mam mirenu
ono kazde telo je ine, a nie na nete by som sa pytala, ale u svojho dr.kazdej sadne nieco ine 😉
Nemá niekto jedno balenie na predaj?
Ahoj ja som brala 7 rokov Novynette. tiež som chcela také aby som nepribrala lebo už vtedy ma bolo dosť. A naozaj som za tie roky stále na tej istej váhe. Minulý rok sme začali plánovať bábätko a vôbec som s tým že som brala tabletky nemala problém. V auguste som ich prestala brať a v októbri som bola tehotná. Teraz už mám synčeka doma a znova som ich začala brať ďalej. Takže som s nimi nadmieru spokojná. 🙂