Otehotnela ste niektorá počas užívania antikoncepcie ?👶😨😀
Jaaj taak :D No pokial viem, zena ked otehotnie priblizne v tom strede cyklu, tak berie este nejake dva tyzdne tabletky, a potom vlastne zisti, ze je tehu... Za tie dva tri tyzdne by sa nemalo nic stat, kedze plod neberie este od matky nic ale z toho zlteho telieska... A ked uz MS meska, tak jedine test a nasledne krvne testy...
Mala som kolegynu,co uzivala antiku,fajcila,mala menzes,na vianocnom večierku pila az jej potom neprisiel ms a zistila,ze je tehotná..... v 16tt....
Ja som tak prisla ku krsniatku a kamoska ku synovi
ja beriem tabletky a mi nejako meska 2dni moze to byt aj tym ze som posledne 2tyzdne stale chora a beriem antibiotika ????
@zuzana2302 atb aj znižujú účinnosť hak..Takže možné sú obe možnosti
@nivea777 no ved to este pockam mozno pride
@zuzana2302 je normalne, ze ti meska ak beries atb a si stale chora... ale v tom pripade by mal kazdy lekar upozornit na to, ze atb znizuju ucinnost antiky a treba sa chranit aj inak... Cize sprav test a uvidis 🙂
Baby beriem Leverette styri mesiace. A dnes mi prisiel sice menzes presne na cas, ale nejaky moc slaby, len take spinenie zatial.. To nezvyklo byt, u mna sa vzdy rozbehol hned naplno... Tak sa obavam ze ked to nie je normalny menzes, ci to nemoze znamenat tehotenstvo, aj ked som ziadnu chybu v uzivani antiky neurobila :/ co myslite? Dost ma to vystrasilo ze mi nenabehol normalne silny menzes ako vzdy :/
Uzivam 11 rokov, stalo sa mi ze som aj 1 zabudla, ale potom sme si davali pozor, cca 7 dni.
Nikdy som nemala prestavku. Dokonca som brala aj 2 mesiace bez prestavky, kvoli dovolenke.
Ja som otehotnela počas užívania HAK. Hneď ako mi meškala menštruácia, a začali mi silné bolesti podbruška, šla som ku gynekologovi a bolo to...
@ninusik149 a spravila si nejakú chybu v úžívaní alebo si brala všetko presne načas?
Nie, žiadnu chybu som neurobila, brala som ju vždy načas.
@ninusik149 a vysvetlenie.lekarkky bolo ake? Ja ked som povedala mojmu gynekologovi ze uz nie som panna tak hned.v podstate sam mi naordinoval antiku ze studujem aby nenastalo.nezellane tehotenstvo.. a hla, stane sa aj ked uzivate prwvidelne ach jaj :/
@sibalka21 no ved je mi to jasne ale ked uzivad tabl spravne tak kedy sa to vajicko stihne dozriet a uvolnit nechapem..a este dokona aby spermie prenikli do vajickovodov, pritom hak by im to mala stazit a este ze sa to vobec uhniezdi ked je sliznica maternice uplne nevhodna na udrzanie vajickaa...proste tolko veci ma zabezpecit antika a aj ekd zlyha v tom, ze uvolni sa vajicko ale potom by tie ostatne mechanizmy mali byt ako.tak zachovane...a ze vsetko zrazu zlyha to je nahoda ako pocatie z ducha svateho, trochu realnejsie no ale je to blbe :(((
@januus ahoj, tiež užívam leverette a posledna ms 3.8 bola silná len 2 dní a ďalšie 4 som len špinila. Tak som sa tiež zľahka či to nemôžem byť tehotná a test včera negatívny. Bola u teba tá ms vtedy normálna alebo to nebodaj bolo tehotenstvo?
Urcite sa stalo, ale zalezi to od velmi vela faktorov..., AK uzivas zodpovedne, je velmi velmi nizka sanca....