Potrebujem poradiť, ktorá hormonálna antikoncepcia je podľa vás najlepšia? Tabletky, injekcie, náplaste, podkožný implantát + názov.
Prosím nepíšte o sexuálnej abstinencii, sterilizácii, kondómoch, krémoch, výpočte plodných, neplodných dní a pod.
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
antikoncepcia sa nevybera iba podla toho o aku liekovu formu ide, teda ci tbl,inj........ preto by si s touto otazkou mala zajst za svojim gynekologom, ktory ti na zaklade potrebnych vysetreni moze povedat co by si mohla uzivat a ty sa potom rozhodes.
ja rozmyslam, ze po pordoe si dam podkozny implantat. vzdy som brala tabletky, ale teraz uz neplanujeme dalsie baby tak by som chcela cosi na dlhsie obdobie
@joannaz tazko povedat kazdemu nieco ine vyhovuje, a hlavne nie kazdemu sadne kazda.. tu sa okolo toho tolko nerobi ako na slovensku .. daju ti aj bez krvnych testov v pohode .
ale naprikald kozny , je super vec , ale ak mate nabeh na akne tak zbohom pekna pokozka, a dobry den akne!!!!
naplaste su tiez prijemna, vec ale je to nakladne... fakt zalezi od teba co by si chcela, + nazor lekara... 😉
kazda sme ina;. 😉