Ktorá hormonálna antikoncepcia je najlepšia?

joannaz
31. mar 2011

Potrebujem poradiť, ktorá hormonálna antikoncepcia je podľa vás najlepšia? Tabletky, injekcie, náplaste, podkožný implantát + názov.
Prosím nepíšte o sexuálnej abstinencii, sterilizácii, kondómoch, krémoch, výpočte plodných, neplodných dní a pod.
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

cuchre
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mczuzu
31. mar 2011

antikoncepcia sa nevybera iba podla toho o aku liekovu formu ide, teda ci tbl,inj........ preto by si s touto otazkou mala zajst za svojim gynekologom, ktory ti na zaklade potrebnych vysetreni moze povedat co by si mohla uzivat a ty sa potom rozhodes.

nawal
31. mar 2011

ja rozmyslam, ze po pordoe si dam podkozny implantat. vzdy som brala tabletky, ale teraz uz neplanujeme dalsie baby tak by som chcela cosi na dlhsie obdobie

erikasadek
31. mar 2011

@joannaz tazko povedat kazdemu nieco ine vyhovuje, a hlavne nie kazdemu sadne kazda.. tu sa okolo toho tolko nerobi ako na slovensku .. daju ti aj bez krvnych testov v pohode .
ale naprikald kozny , je super vec , ale ak mate nabeh na akne tak zbohom pekna pokozka, a dobry den akne!!!!
naplaste su tiez prijemna, vec ale je to nakladne... fakt zalezi od teba co by si chcela, + nazor lekara... 😉
kazda sme ina;. 😉

whiplash
Odpoveď bola odstránená
Zobraz