Rada by som sa s vami poradila ako je to s dlhodobým užívaním tejto antikoncepcie. Ďakujem za každú odpoveď 🙂
Ja ju beriem uz 12 rokov a je supet podla mna 🙂
Je to moja prva a zatial jedina antikoncepcia ktoru beriem a beriem ju uz 4 rok, no vsimla som si par zmien. (zmeny nalady, nervozita, nechut na sex a niekdy aj bolesti pri styku) moze to byt aj od tabliet ?
@jacky05 uzivala som Triregol necele dva roky,mne nevyhovovala,mala som silne menstruacie a medzi nimi caste spinenie.Prestala som ju uzivat a vypadla mi menstruacia celkom.Musela som rok chodit na Agolutin injekcie,aby som menstruovala........................ 😖
Po vysadeni ste nemali problem otehotniet ? citala som tu vela prispevkov o tom aka je HAK zla, chemia, humus a este neviem co vsetko. Tak rozmyslam, ze sa poradím o tom so svojim gynekologom, Som este mlada a mam strach, aby mi to nejako neposkodilo.
tato anti je stara,.ja som brala daaaavno par mesiacov a pribrala som velmi velmi nikdy viac trojfazovu anti...
Ak sa mozem spytat co myslis pod tym trojfázovu ?
ja som ju brala roky....nemala som s nou problém a nepribrala som ani gram...cenovo je celkom dostupná, momentálne užívam Belaru, uvidím ako mi bude vyhovovat
ja som ju uživala 15 rokov a bolo mi pri nej perfektne len uff mam už vek a treba mi ubrať hormon tak idem skusiť vnutromaternicove teliesko čiže Danu tak držte mi palce aby som to zvladla
ja ju beriem tiež niekoľko rokov, po vysadení som otehotnela do 4 mesiacov, len poslednú dobu mi z nej býva zle od žalúdka, ked beriem večer tbl. , doteraz som nemala žiadne negatívne skúsenosti.
@jacky05 triregol som brala ako uplne prvú antikoncepciu,mne vtedy vyhovovala atiež má dobrú cenu.