dobrý deň, je tu niekto kto berie HAK a ešte nemal pohlavný styk ? ale čo si o tom myslíte? lebo mám problémy s cyklom, je nepravidelný
HAK sa berie napr aj pri problematickej pleti a je to úplne ok
Ak nedôveruješ lekárovi a jeho liečebným postupom tak ho zmeň
tu nejde i mňa ja s tým nemám problém ale ľudia v rodine majú divní reči a je mi to nepríjemné, pritom mne HAK nerobí zle ani nič, práveže pomáha a som rada , že ju mám
Myslia si ze sexualne zijes a preto ju beries?
Ak ti zalezi ma tom co si myslua tak im mozes vysvetlit ze berirs to kvoli liecbe nie kvoli ochrane. Alebo na to kasli, nech si myslia co chcu.
Brala som Hak nie kvôli ochrane ale kvôli zdravotným problémom a teda nikto s tým problém nemal v podstate mama mi to odsúhlasila keďže som nemala 18 a nikto iný o tom nevedel
@nafka0483 zjavne si myslia toto ale mám problémy a pomáha mi
@elizabet173 šak toto bola to chyba ale čo už nechám to tak a snád sa na to zabudne a nebude sa to vyťahovať na každom stretnutí
Neviem si predstavit, ze by som brala HAK a rozpravala o tom rodine. Ved si to nechaj pre seba, povedz, ze ju uz neberies a mas pokoj. Ked su rodinni prislusnici spiatocnicky a posudzuju, tak im nic nevrav.
Prosím tá, načo vesias svoj zdravotný stav na nos kde - komu, aj keď je to rodina
Evidentne sú to zdravotnícky nevzdelaní ľudia a nerozumejú tomu
@pribinak asi tak 🙂
@andrea_82 pôvodne to (okrem rodičov, tí su v pohode) to som povedala, len 1 členke rodiny a ona to rozkecala tetkám :D a babám a už to začalo
Co sa stalo, uz sa neodstane. Iste je, ze ta klebetnica aj tie ostatne tetky si za chvilu najdu inu temu na rozoberanie, lebo "kazde cudo tri dni trime"
A aspon si sa poucila, ze s klebetnicou netreba preberat ani pocasie, pretoze ta to co povies roztrubi kade tade a este to aj prekruti.
dakujem, sorky asi som len potrebovala nejaké menšie povzbudenie 🙂
najlepsie bude ked si branie HAK nechas pre seba. Ludia maju radi reci a brat antikoncepciu navadza k famam. Ak byvas s rodicmi, surodencami alebo neviem s kym, tak by si mala zacat uvazovat ako sa osamostatnis. To nevypada, ze mate doma zdravu atmosferu.
@kittykat22 doma je to v pohode, bývam s len s rodičmi a oni sú uplne v pohode s tým 🙂 zbytok ....fuu to sa ani nevidím, max. tak 2-3x za rok a bývajú daleko čiže snáď to utíchne
@kittykat22 ale nedávno sme sa videli a riešili to a , že som ,,nemravná" ach jaaaj :(
ale dokážem si predstaviť, že medzi sebou sa o tom bavia po telefone
a ako sa ten zvysok rodiny dostal k informacii ze beries HAK? Ty si z nejakej super krestanskej rodiny?
@kittykat22 povedala, som jednej a tá to rozkecala zvyšku
@kittykat22 tak blízka rodina sme ateisti ale zvyšok taký vzdialenejší sú fanatici
hmm chapem. Neva. Povedz, ze si ju brat prestala, lebo sa ti upravil cyklus. A veselo ber HAK dalej. Nezabudni sa umievat ako milius, ked ich uvidis 😀
Spravila ti doktorka odber na zrazanlivost krvi nez ti napisala HAK?
@kittykat22 asi tak urobím
Brala som od 15 rokov čiže logicky som styk niaku dobu ešte nemala ...🙈
Kasli na nich. Keby nebolo HAK, tak by si bola nemravna, lebo mas obtiahnute, tricko, nespravny uces, si namalovana, mas dlhe nechty, nevies vysivat... Ony by si dovod nasli, toho sa neobavaj. Pretoze ony bez toho zit nemozu. Nech si hovoria co chce, tzeba ich reci nijak neovplyvnia.
@kittykat22 na co by im to oznamovala? Ich sa to netyka
@kittykat22 krv mi brala 3x a bola som aj na hematologii lebo mám anémiu z nedostatku železa kvôli silnej menštruácii a beriem aj železo aj HAK a citím sa už super :D
tak parada 🙂 vsetko bude v pohode, neboj 🙂 Nemam ti viac co napisat. Nech sa ti dari
Pekny den
Ja som ako panna brala. Práve kvôli nepravidelnému cyklu a veľkým stratám krvi, kŕčom, keď začala menštruácia. A to som 30+. Teraz neberiem, vysadili mi to kvôli inému problému, ale zase mám nepravidelný cyklus a keď už príde menštruácia obrovské kŕče, takže by som zase chcela brať, už len kvôli tej pravidelnosti a veľkým stratám a aj nosiť hygienické vložky preventívne x týždňov nie je bohviečo.
@viestta HAK ako liecba je uz davno prezitok.potvrdi kazdy rozumny pokrokovy gynkolog.vedlajsie ucinky daleko prevysuju vyhody liecby.
@zuzinabila ked myslis...
V tomto pripade je HAK liecba, preco by to mal byt problem?