Prišla som si po skúsenosti. Mám mesiac zavedené vnútromaternicové teliesko mirena. Dr. Mi povedala, že špinenie počas prvého mesiaca je bežné, ale ja mám akoby celý mesiac menštruáciu. Inak som bez komplikácií, čo sa týka nežiadúcich účinkov. Mali ste to niektorá podobne? Prestalo to alebo muselo ísť teliesko von. Ďakujem.
Ja mam mirenu 3 mesiace a zatial teda lutujem.. 20 dni ok 10 dni spinenie krvacanie.. Brucho v podstate stale pobolieva..ale chut na sex teda doslova zmizla 🙁 Takze som si povedala ze este chvilu pockam a ked tak pojde von..
@lujza7512 Prosim ta po kolko si ju dala von? Mna doktor stale prehovara aby som este pockala.. a po vytiahnuti sa chut vratila? diky..
Ja som mala mirenu asi 3 mesiace a musela ísť von lebo som tiež stále krvácala. Moje telo ju neprijalo a tlacilo ju von. Skôr či neskôr by vypadla aj sama. Takže zamna už nikdy.
Ahoj, ja to mám rovnaké... Dr mi povedal, že musím vydržať pol roka kým sa to všetko upraví... tak čakám... ja ale okrem špinenia nemám iné nežiaduce účinky... kolegyňa má mierenu už 4 roky a nevie si ju vynachváliť, tak verím, že aj ja budem spokojná... treba vydržať, potom by sa mala menštruacia vytratiť skoro úplne... nechuť na intímnosti zatiaľ neprišla 🙂 a to po antikoncepcii som bola doslova frigídna, preto prechod na Mirenu...
@andrea101112 mala som ju asi pol roka necelé a chuť sa trochu napravila
@misinka26
Tak teda asi len musím vydržať aspoň tie 3mesiace a potom uvidíme ci pôjde von.
U mňa sa chuť na sex nevytratila, ale cez krvácanie by mi to bolo nepríjemné.
ĎAKUJEM VÁM ZA SKÚSENOSTI.
A prosím vás asi koľko vám trčalo zo šnúrky? Ja si nahmatám len asi 2cm a viac ne.je to ôk?
@autor @andrea101112 @misinka26 ahoj baby, ja krvacam od zavedenia Mireny tiez uz druhy tyzden, ale mavam aj bilesti, miernejsie, ako na zaciatku, ale su. Preslo to niektorej z vas casom, po tom mesiaci? To krvacanie a bolesti?
@torpilla123 No ja ta asi nepotesim. Mam ju druhy rok ale stale spinim.. 10-15 dni nic a potom cca 7 dni spinim 🤷🏼♀️ doktor mi odporucil uzivat ascorutin..
@andrea101112 ja to iste.. teraz dokonca už tri týždne spinim.. prečo niekto ani nevie, že ju má? Ja ju mám kvôli silnému krvácaniu zavedenú
@mahoda Ja uz mam aktualizaciu 🙂 pozitivnu teda. V Marci bude 3 roky co ju mam a super. Krvacanie prestalo viac menej uplne. Ziadne neziaduce ucinky. Som rada ze som vydrzala 🙂 ako dlho ju mas?
@andrea101112 ahoj, Dik, že si sa ozvala. Ja ju mám rok…
@mahoda Neviem preco to tak dlho trvalo.Ale fakt som spinila dva roky urcite.. Ale teraz super. A zatial som rozhodnuta ze po 5 rokoch vymenim za dalsiu.. 🙂
No ja s mirenou nemám dobre skúsenosti krvácať som prestala po mesiaci aj niečo ale hormóny rozhodene a nechuť k intimostiam úplne celé zle. Musela ísť von