Krvácanie počas užívania hormonálnej antikoncepcie

obcanka123
16. apr 2016

Ahojte žienky. Prosím vás o radu. Dlhodobo užívam antikoncepciu zn.Lunytta (cca 2 roky). Práve teraz končím s užívaním 2.týždňa. Včera som začala jemne krvácať, krv je taká dohneda sfarbená a fakt nie je jej nejak veľa. Stalo sa to už niektorej z vás? Čo s tým?? Treba ísť k lekárovi alebo len ďalej pokračovať, nakoľko po využívaní si chcem ešte o týždeň predĺžiť nakoľko idem na oslavu a krvácať nechcem. Ďakujem za vaše rady 🙂

domip
16. apr 2016

Mne sa to už tiež raz stalo, išla som s tým aj doktorke, a vyvodili sme ako dôvod to, že som brala viac liekov vtedy, kvôli zubom, a znížila sa v tele hladina hormonov...ked som sa upokojila tak to aj prešlo, ale dala mi aj také kvapky proti krvácaniu...ak si chcete byť istá, chodte k doktorovi.

katulienkax
16. apr 2016

Ja by som nestresovala neviem ci si mala nejakú chorobu alebo brala tabletky nejake vtedy sa to moze stať , alebo žalúdočné potiaze. Ja napriklad pravidelne asi v polku užívania každý mesiac troska špiním. Ale už to nejak neriešim.

csilla1977
17. apr 2016

aj ja mám špinenie v strede cyklu,vyskušala som už viac.hak,a aj tak mám špinenie.mám aj myom,gynd.povedal že moze aj od toho. preto už nebudem stále vyskusat iné hak.na prevent.prehliadk.už si bola?citologia..atd---------.aj zápal,moze také príznaky robyt. 😒

obcanka123
autor
21. máj 2016

Ďakujem za rady, prešlo to... 🙂 Tak nebolo to nič vážne 🙂