Ahojte, potrebovala by som radu.
Pred cca 2 tyzdnami som bola na kontrole u svojho gynekologa. Zistil mi nejaky zapal tak mi nasadil tablety POLYGYNAX. Už 8 mesiacov užívam antikoncepciu DROVELIS kvôli menš. bolestiam. Začala som užívať tablety POLYGYNAX hneď po kontrole a do dvoch dní sa mi objavilo krvácanie. No užívala som ešte aktívne tablety a menštruáciu som mala mať až o dva týždne. Zavolala som svojmu gynekologovi, či je všetko v poriadku a ten mi povedal, že sa menštruácia mohla dostaviť skôr. Mám počkať, kým krvácanie skončí a pokračovať v liečbe. Po 9 dnoch krvácania sa už konečne zdalo že končí.No teraz som chytila silnú chrípku a krvácanie prišlo nanovo a je také silné akoby to bol prvý deň. Neviete z čoho to môže byť?
@ludka98 to si na základe čoho hneď naordinovala CT a Mr?
@stanulienkat silné menštruačné bolesti určite nie sú v poriadku! 🙂 A každý lekár by mal hľadať príčinu bolesti a nie hneď drbnúť antiku.
@ludka98 ano, treba hladat pricinu a nedavat antiku. Len ma zarazili tvoje diagnosticke rady typu Mr a Ct. Prepac, diagnostikuje sa inym koncom.
.. a urobil ti tvoj gynekológ aj viac vyšetrení keď máš bolestivú menštruáciu? Či ti len struhol lieky?
- na ct si bola?
- magnetická?
- krvné testy?