Momentálne beriem inú HAK, ale nesedí mi, tak som rozmýšľala a zisťovala, že yadine je celkom dobrá, ale neviem presnú cenu.
Ja som ju brala velmi davno a uz vtedy stala 500 sk na mesiac.
cena za antikoncepciu Yadine sa pohybuje okolo 10 - 11 EUR na mesiac...podľa toho do ktorej lekárne ideš
Ahoj Yadine stoji cca 10 - 12 € mesacne u nas v lekarnach vyberaju mesacne z trojmesacneho balenia a vtedy to vychadza na tych 10€
AHoj, ja som brala Yadine, ale pre iné zdravotné problémy mi ju lekár hneď vysadil. Z nej som nemala žiadne problémy, dokonca som ani nepribrala. Teraz mi ale zostalo jedno kompletné 3-mesačné balenie a je mi na nič. Tak mi napadlo, že ak by si chcela tak by som ti ho ponúkla za 28.- € (inak stálo myslím 33.-€) Dik za odpoveď Alena
ja Yadine beru uz nekolik let a jsem spokojena. nezadrzuje vodu v tele, cize clovek nepribera. jedinou nevyhodou je, ze stoji cca 28euro na 3 mesice (podle lekarny). a pokud ma zena vic jak 40 let, uz by ji nemela vyuzivat
jasom ju brala 2x a planujem si ju po dojceni opat predpisat, vystriedalasom viac preparatov ale mne sedela najviac. tusim cca 30€ na 3m
Ahojte, ja som brala Yadine, trojmesačné balenie ma stálo okolo 34eur, bola som v zahraničí asi rok, tak som prestala brať antikoncepciu, nepotrebovala som ju🙂. Po návrate zo zahraničia som si našla frajera, tak som opäť nasadila starú dobrú antikoncepciu, lekár mi dal to isté zloženie ako v Yadine, teraz beriem Maitalon a trojmesačné balenie stojí 30 eur, čiže ešte aj ušetrím 🙂
ja som mala yadine a citila som sa z nej dost zle.