Kedy začať užívať HAK Drovelis?

elusak
12. apr 2023

Ahoj. Rada by som sa opýtala, či ju môžem začať užívať ihneď alebo mam počkať do menzesu. Pred tým som užívala Azaliu.
Neskoro som si uvedomila že som sa svojho GYN neopýtala a rada by som ju začala užívať čím skôr.
Ďakujem za odpovede. 😊

lucylaw
12. apr 2023

@elusak Ja som ju začala užívať v prvý deň menzesu..

ivik4
12. apr 2023

1den ms

janai1
12. apr 2023

@elusak HAK sa užíva od 1. dňa menštruácie ale to by si vedela keby si si prečítala pribalovy leták

elusak
autor
12. apr 2023

@janai1 neviem ci som to prehliadla ale v letaku som to nenašla a to som študovala aj ten mega pribalovy letak a aj letak na adc.sk a tam som akurát našla aky je postup užívania ak Vás to tak moc zaťažilo tak Ste nemuseli reagovať. Ale ďakujem.

elusak
autor
12. apr 2023

@ivik4 ďakujem 😊

elusak
autor
12. apr 2023

@lucylaw ďakujem 😊

janai1
12. apr 2023

@elusak fakt? Nenašla? 3. bod Ako užívať Drovelis

elusak
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elusak
autor
12. apr 2023

@janai1 ale ja som brala Azaliu doteraz ... takze som minulý mesiac brala antiku ... preto som sa pýtala 😉
A aj keby som letak nečítala tak sa proste pytam nikto Vás nenútil odpovedať ani rýpať do ľudí tak nerozumiem PREČO reagujete? 😅

janai1
12. apr 2023

@elusak akože to nie je odpoveď prečítaj si leták? Na to tie letáky sú aby ich ľudia čítali. Ale ako vidím aj tvoje ďalšie témy tak sa nečudujem že sa na to musíš pýtať na koňovi.... ešte že existuje

Mala si rovno napísať, že prechádzaš hneď a nie iba že predtým. Predtým môže byť aj pred rokom 😉 a teda aj na to v tom letáku, presne v tom istom bode, je odpoveď

elusak
autor
12. apr 2023

@janai1 vybijaj si svoju frustráciu inde keď už musím byt agresívna. Ked chcem tak sa pýtam odpovedat NEMUSIS nijako ta do toho nikto netlačí tak vazne nerozumiem preco to robíš ked nechceš 😄

elusak
autor
12. apr 2023

@janai1 vážne rozdýchaj to čo ťa ťaží a nevytváraj konflikty tam kde nie sú a nemajú ani vznikať ... ked chces odpovedz ked nie tak neodpovedaj OPÄŤ sa opakujem že ťa k tomu NIKTO nenúti takze NEMUSÍŠ odpovedať na tému ktorá sa ti zdá triviálna 😊 vážne sa uvoľni a nerozčuľuj sa nad vecami na ktoré nemusíš ani reagovať

lilien1914
9. aug 2023

Odkúpila by som túto antikoncepciu, ak by niekto posúval.

myska91
30. dec 2023

@lilien1914 dobrý den, ještě máte zájem? Zůstal mi jeden blister Drovelis, už nebudu užívat tak bych ho chtěla prodat