Kedy uvidím zmeny na pleti po antikoncepcii?

verca_a22
26. júl 2017

Kedy uvidím zmeny na moje pleti po braní HAK? Beriem druhý blister 7 deň.

extempore
26. júl 2017

Trvá to cca. 2-3 mesiace, záleží na organizme ako ti hak prijme.

sissy27
27. júl 2017

@verca_a22 ja som svojho času videla prvé zlepšenie už cca po mesiaci, po 3 mesiacoch to bolo úplne super... ale záleží aj čo berieš, ak niečo s nízkym obsahom hormónov, tak to môže trvať dlhšie...

janinah
27. júl 2017

zaujímavejšie budú tie výsledky po vysadení hak😉

ericka_l
27. júl 2017

Ono to bude chvíľku trvať, musíš počkať kým sa ti trošku upravia tie správne hormóny takže to môže trvať nejaké 2-3 mesiace ako písal extempore ale ak ti mám povedať svoj vlastný názor tak ja veľmi neuznávam toto branie antikoncepcie kvôli takýmto problémom

verca_a22
autor
30. júl 2017

@sissy27 Ahoj beriem angilettu a praveze ja vidim zhorsenie. Nemala som taky problem s pletou a akne som uz pred dvoma rokmi vyliecila a neberiem hak kvoli akne, ale mam pocit, ze mi ta hak len akne zhorsuje. Zacali sa mi robit naozaj hnusne zapalene podkozne vyrazky na licach a brade. Myslis, ze to moze byt z hak?

sissy27
30. júl 2017

@verca_a22 samozrejme, že môže... sú to hormóny a akákoľvek ich nerovnováha vyvolá v tele rôzne reakcie... dober blister (pokiaľ nemáš vážnejšie problémy) a prestaň užívať, a zistíš... ono nie vždy atk sadne na prvýkrát.

verca_a22
autor
30. júl 2017

@sissy27 na brade sa vytvárajú vyrážky kvôli hormónom a vždy ich tam mám aj pred menzesom, takže si myslím, že to bude určite z toho. Prestala som hak brať v tej 7dňovej pauze a pleť sa mi vtedy naozaj zlepšila.

red_cat
30. júl 2017

@verca_a22 mozno treba len inu Hak...ja brala Evru a strasne sa mi zhorsila plet a behom 1.mes som pribrala 10kg!!!! Takze som to okamzite vysadila a dali mi Yadine a z nej som mala aj plet ok, aj som sa vratila na povodnu vahu