Ak som vysadila antiku príde mi menzes do pár dní?
@lucia851 ale aký deň cyklu
@januska12323 ona začala užívať v strede cyklu hak a mysli si, že bude mať ms podľa pôvodného termínu. Takže v strede užívania hak vysadila tabletky aby mala ms podľa pôvodného termínu a potom chce zas začať brať znovu. Akože toto je už jej asi 4 téma a furt si ide svoje a nedá si povedať. Berie to ako lentilky.
@lucia851 normálne som si prebehla tvoje staré témy lebo už mám pocit, že si tu z nás strieľaš.
Tvoje "bolesti podbruška" tu riešiš min. od roku 2021. Sem tam pridáš niečo nové - teraz HAK. Už dávno pradávno ti lekár povedal, že ti fyzicky nič nie je. Začala by som riešiť psychickú časť tvojho zdravia 😉
@janai1 ježiš, škoda na ňu teda reagovať
@lucia851 ty si vobec citala letacik??? 🤦
@veronikaszabova nečítala opýtala som sa sestričky ako to mám užívať
@veronikaszabova v inej téme ktorú založila tvrdila, že čítala ale informácie ako užívať tam vôbec neboli 😂
@lucia851 tak taka mensia rada do buducna - pred uzivanim lieku, ktory nepoznas, precitaj si pribalovy letak.
@janai1 neee 😂
@veronikaszabova mne sestrička povedala že to mám normálne bez prestávky užívať.
@lucia851 ved jasne, ze ich mas brat... Ale nie ich zacat brat len tak haba kuky ako lentilky.
@veronikaszabova ja ich beriem normálne každý deň
@lucia851 ale nemala si si ich nasadit len tak 🤦 stale nechapes? Mala si pockat na menzes
@veronikaszabova mne sestrička povedala že si ich mám nasadiť hneď a nie čakať do menzesu
Tak sa nabuduce pytaj lekara. Alebo sa riad pribalovym letacikom.
@veronikaszabova tak sestrička sa hádam tomu tiež rozumie
Očividne nie a ty si tiež nedáš poradiť tak trp.
@januska12323 ona mi povedala že keď je to 28 tabliet tak sa to ma brať nepretržite
@lucia851 záleží kedy si vysadila, ale teda ja osobne keď som vysadila pred op, tak nabehol v riadnom termíne