Ahoj.
Viete mi poradit, ktora lekaren v Ziline alebo v Piestanoch je najlacnejsia? Alebo aspon, kde sa da najlacnejsie zohnat HAK Yadine?
A ako sa staviate ku kupovani HAK cez net? Verite tym ludom, co ju predavaju? Sice lacnejsie, ale ako sa da vediet, ci to nie je po zaruke? 😖
Vdaka.
Myslela som predaj v roznych bazaroch, na forach...
whoami, tak to by som teda neriskovala-objednávať cez internet len tak od niekoho..Kedysi sa HAK predávala aj na mmb, ale teraz už nie..Nikdy nevieš, čo ti pošlú..Taktiež sa veľa krát čudujem, keď narazím na inzeráty s Adipexom,Lindaxou a pod..A má tam odfotené veľké balenia týchto liekov..Odkiaľ to tí ľudia berú??? Je to naozaj originál ? Čo keď ti za tvoje peniaze a nie malé predá nejaké placebo? Asi by som to fakt takto nekúpila.. 😉 Najlepšie je to na recept od lekára.. 😉
Asi mas pravdu, ale aj tak casto vidim ako jedna od druhej kupuju lieky. Na druhej strane, zostalo mi jedno plato a je mi luto ho vyhodit, tak vobec neviem co s tym.
Takze nikto nevie poradit, ktora lekaren v Piestanoch alebo v Ziline je lacna?
Whoami - ja si myslim, ze tazko najst tzv. "lacnu lekaren", kedze lieky maju urcenu statom maximalnu cenu, ktoru dava vacsina lekarni ako predajnu cenu. To skor keby si mala niekoho znameho v lekarni, ze Ti neda az taku velku marzu ako si bezne davaju, ale da Ti lacnejsie. Pred materskou som robila v tomto obore.
akekolvek lieky ked zostanu, tak sa nevyhadzuju ani nepredavaju, treba ich vratit do lekarne
whoami,
ja ti mozem povedat k HAK napriklad to, ze je rozdiel, ci si kupujes balenie na 1 mesiac, original v krabicke, alebo ti vyberu z 3-mesacneho balenia jeden plastik... tam je rozdiela aj 1-2eura 😒
ja mam znamu magistru, mozem sa jej spytat na cenu tej tvojej HAK a napisem ti do ip, ok?( som z pn)
ja poctivo nosim aj stare lieky do lekarni, aj baterky na tie zberne miesta a nikde ani buuu nepovedia... tak to asi budem hadzat do kosa 😝
rohacka: a predsa, co som sa pytala v dvoch lekarnach, tak tam bol asi 6eurovy rozdiel... :(
zuzanocka: to by si ma velmi potesila, vdaka
whoami,
tak pytala som sa, cena je 40,90 EUR na 3 mesiace. neviem, ako sa pohybuju ceny inde
zuzanocka: vau, zatial som nenasla nikde pod 44eur. Ktora to je lekaren, prosim Ta?
Lekaren Park pri evanjelickom kostole 😉
vdaka
ak chces, poslem ti aj tel.cislo, pre istotu si tam zavolaj, aby mali, pripadne ti do druheho dna objednaju
ahojte mam na predaj uz iba 1 blister YADINE, predavam kvoli plan.tehu. expiracia je do 10/2014
napiste mi do spravy ak mate zaujem .dik
predaj HAK cez net je v SR aj CR zakazany 😉