Kde v Žiline sa dá najlacnejšie zohnať Yadine?

whoami
19. jan 2010

Ahoj.

Viete mi poradit, ktora lekaren v Ziline alebo v Piestanoch je najlacnejsia? Alebo aspon, kde sa da najlacnejsie zohnat HAK Yadine?

A ako sa staviate ku kupovani HAK cez net? Verite tym ludom, co ju predavaju? Sice lacnejsie, ale ako sa da vediet, ci to nie je po zaruke? 😖

Vdaka.

ikke
19. jan 2010

predaj HAK cez net je v SR aj CR zakazany 😉

whoami
autor
19. jan 2010

Myslela som predaj v roznych bazaroch, na forach...

maruschka
19. jan 2010

whoami, tak to by som teda neriskovala-objednávať cez internet len tak od niekoho..Kedysi sa HAK predávala aj na mmb, ale teraz už nie..Nikdy nevieš, čo ti pošlú..Taktiež sa veľa krát čudujem, keď narazím na inzeráty s Adipexom,Lindaxou a pod..A má tam odfotené veľké balenia týchto liekov..Odkiaľ to tí ľudia berú??? Je to naozaj originál ? Čo keď ti za tvoje peniaze a nie malé predá nejaké placebo? Asi by som to fakt takto nekúpila.. 😉 Najlepšie je to na recept od lekára.. 😉

whoami
autor
21. jan 2010

Asi mas pravdu, ale aj tak casto vidim ako jedna od druhej kupuju lieky. Na druhej strane, zostalo mi jedno plato a je mi luto ho vyhodit, tak vobec neviem co s tym.

Takze nikto nevie poradit, ktora lekaren v Piestanoch alebo v Ziline je lacna?

rohacka
21. jan 2010

Whoami - ja si myslim, ze tazko najst tzv. "lacnu lekaren", kedze lieky maju urcenu statom maximalnu cenu, ktoru dava vacsina lekarni ako predajnu cenu. To skor keby si mala niekoho znameho v lekarni, ze Ti neda az taku velku marzu ako si bezne davaju, ale da Ti lacnejsie. Pred materskou som robila v tomto obore.

grettka
21. jan 2010

akekolvek lieky ked zostanu, tak sa nevyhadzuju ani nepredavaju, treba ich vratit do lekarne

zuzanocka
21. jan 2010

whoami,
ja ti mozem povedat k HAK napriklad to, ze je rozdiel, ci si kupujes balenie na 1 mesiac, original v krabicke, alebo ti vyberu z 3-mesacneho balenia jeden plastik... tam je rozdiela aj 1-2eura 😒
ja mam znamu magistru, mozem sa jej spytat na cenu tej tvojej HAK a napisem ti do ip, ok?( som z pn)

zuzanocka
21. jan 2010

ja poctivo nosim aj stare lieky do lekarni, aj baterky na tie zberne miesta a nikde ani buuu nepovedia... tak to asi budem hadzat do kosa 😝

whoami
autor
21. jan 2010

rohacka: a predsa, co som sa pytala v dvoch lekarnach, tak tam bol asi 6eurovy rozdiel... :(

zuzanocka: to by si ma velmi potesila, vdaka

zuzanocka
25. jan 2010

whoami,
tak pytala som sa, cena je 40,90 EUR na 3 mesiace. neviem, ako sa pohybuju ceny inde

whoami
autor
25. jan 2010

zuzanocka: vau, zatial som nenasla nikde pod 44eur. Ktora to je lekaren, prosim Ta?

zuzanocka
26. jan 2010

Lekaren Park pri evanjelickom kostole 😉

whoami
autor
26. jan 2010

vdaka

zuzanocka
26. jan 2010

ak chces, poslem ti aj tel.cislo, pre istotu si tam zavolaj, aby mali, pripadne ti do druheho dna objednaju

petruska1212
7. feb 2013

ahojte mam na predaj uz iba 1 blister YADINE, predavam kvoli plan.tehu. expiracia je do 10/2014
napiste mi do spravy ak mate zaujem .dik

luxus10
26. jún 2021

@whoami pocuj normalne si vyhladaj cisla lekarni na nete a cca 10 si ich obvolaj, radi ti povedia cenu.....