Ahojte,
prosím vážna téma, žiaden výmysel. Kde kupujete kondómy? Myslím tak, aby sa to aj finančne oplatilo. Mne doteraz nikdy nenapadlo kupovať kondómy niekde na nete. Vždy som ich kupovala v drogérii, alebo v supermarkete, kde som práve bola na nákupe, Durex väčšie balenie od 12-16€ podľa druhu, obchodu, alebo akcie. No ale veď je ich tam len 12 ks a to sa celkom rýchlo minie a dostalo sa ku mne, že existujú aj 50 ks balenia, tak som googlila 😁 a našlo mi stránky priamo na predaj kondómov za fakt super ceny, 50 ks napr.26€, čo je naozaj omnoho výhodnejšie, až som začala pochybovať, či to nemôžu byť nejaké fejky alebo či neprídu mesiac pred koncom záruky 😂 Dá sa spoľahnúť na tieto eshopy? Máte niekto reálnu skúsenosť?
Ďakujem za odpovede k veci.
ano, kupujeme tie mega 144 ks balenia durexov, vzdy vsetko ok, zaruka dlha. kondomshop, superlove, naposledy fotionshop.
kondom-rex
@kalifka no tie z lidlu veru nie su pre mna. Kvalita daleko od durexu...
@deedol super, vdaka za odpoved. Akurat tam sledujem ich ponuku a teda sa mi nejak otvaraju nove obzory 😁 tak asi poskusame
Nám lepšie zas sadli, ako Durex
ja som si raz objednala nejaké také väčšie balenie a prišli mi rozbalené kondomy nasypané v sáčku :D :D :D :D nikdy viac
@laurita285 to je bezne, to su tie velke balenia bez skatul.
ale minule nam necakane dosli v tych klasickych skatuliach po 12 ks.
Aj najdrahší kondóm je lacnejší než plienky pre dieťa... 😉
@fido69 ako ti toto prislo ako odpoved k veci, prosim ta?
@wintery ja rozhodne ano, alebo si dal teliesko, ak by som koli alergii nemohol. Aby som sa strachoval prasknutia a myslel vzdy na to, ze ci je po ruke sprcka? to je uplny zabijak vasne a celej tej atmosfery, akurat to postupne robi ludi otupelymi voci sexu a potom v 40tke uz si vrznu raz mesqcne, alebo na valentina... Kazda zena v zivote ktoru som poznal, ze nemala pozitivny vztah k sexu zila vacsinu zivota s gumovanim.
@egonsk ja obcas zahliadnem tvoje odpovede v diskusiach a nadobudla som pocit, ze si este velmi mlady a nemas vela vztahovych skusenosti. Ja ti prezradim, ze som zena okolo 40 a mam muza este starsieho a rozhodne nemame sex raz mesacne, naopak mame krasny a pevny vztah, bavi nas to viac ako zamladi a kondomy nam ziadnu vasen nekazia, asi na to ides zle....
😁 ok, dakujem, polychotila si mi 🤣😉
autorka - tento pán mladý nie je ale máš pravdu, vzťahovych skúsenosti má málo, lebo ho žiadna nechce a pravidelne tu o tom vyplakáva. Po každej jednej jeho odpovedi chápem viac a viac prečo 💁🏽♀️
V Lidli veľké balenie a cena nie je o čom 😉