Doktor mi predpísal- odporučil antikoncepciu Cerazette - lebo kojím . Už som obvolala asi 7 lekární a nikde ju nemajú a nedá sa im ani objednať. Zastupujúca gynekologyčka mi na telefón odporučila náhradu Azalia, máte s ňou niekto skúsenosti? prípadne kde sadá zohnať Cerazette v žilinskom kraji? dík
ja som v bytči kupila ale tiež iba po jednom balení a bola som prekvapená že u nás nadedine v lekárni mali normálne celé trojmesačné balenie 🙂
Ahoj, ja som prave vysadila Cerazette a ostalo mi 5 neotvorenych baleni (na 5 mesiacov a jeden otvoreny) som zo Zilinskeho kraja z Cadce ak mas zaujem, ozvy sa. dik
Kočky, predám Azaliu. Ostalo mi celé balenie. 0905 112 446 s.janicka@centrum.sk
Ahojte, nema niekto na predaj cerazette?
ostali mi cerazette na 2 mesiace použitelné tiež do 10-2015, ak máte niekto záujem
Ahojte, ja mam zaujem o yadine. preda niekto?
Ja mám na predaj desirett ak by mal niekto záujem...
Mám na predaj 4 neotvorené blistre Cerazette, použiteľné do 10/2015, všetky spolu za 32 € + poštovné.
Zdravím, predám 3 neotvorené blistre (na tri mesiace) Cerazette. Expirácia do 10/2015. Cena: 24 EUR vrátane obyčajného poštovného. Ak máte záujem napíšte mi poštu alebo mail mihokova1@centrum.sk
Ahojte, predam 3 mesacne balenie cerazette, exp. 10/2016, cena: 18€, email: j.andraskova@gmail.com
Baby preda niekto cerazette?
ahojte, predam HA Azalia, 2platy cele, z tretieho chyba 7 tabletiek, exp 06/2016
ahojte,mam na predaj Cerazette,jeden plat cely a z druheho chyba jeden tyzden,exp. 04/18.cena12eur
Vysadila som opäť cerazette, bo sme chceli ďalšie mimco, ak má niekto záujem. Mám tablety na tri mesiace. Dakujem
Ahojte, ja mám ešte dva celé blistre cerazette, ak by mal niekto záujem cena je 15€, je v tom už započítané aj poštovné 🙂 píšte na e-mail v.kostelanska@centrum.sk
Kočky, mne ostali dva blistre. Posuniem za 10€+pošta
ahojte, mam na predaj 3 blistre, spotreba 02/2021 (15€ s postovnym, prip. 5€/ks)
Ja som mala tento problém minulý mesiac, keď som ju zháňala, ale som z nitrinskeho kraja, mne vtedy doktor odporučil náhradu DESIRETT, ale ja som ju potom zohnala a tento mesiac ju už mali v pohode. Menili balenie, už sa nedá kúpiť 3balenie, ale len samostatne jednotlivo balené a cena stúpla.