Jednozložková verzus dvojzložková antikoncepcia - cena

15. aug 2023

Aký je rozdiel v cenách za jednozložkovú a dvojzložkovú antikoncepciu? Momentálne užívam hak, ktorá je dvojzložková a stojí vyše 30e/mesiac. Chcela by som prejsť na jednozložkovú ale zároveň aj nejakú lacnejšiu alternatívu.

citron25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
e1i
15. aug 2023

@citron25 jednoZlozkova vs dvojZlozkova Antikoncepia...

citron25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
15. aug 2023

Beriem dvojzlozkovu a 30€ ma stojí na 3 mesiace

@citron25 30€ denne?

citron25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
15. aug 2023

@citron25 to ktorá hak stojí na mesiac 630€?

Aha, už chápem, chlap na mamičkovskom fóre ktorý sa potrebuje predvádzať s debilnymi komentármi. Doma na teba musia byť tak hrdí 😊

citron25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
citron25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulienkax
15. aug 2023

Jednozlozkove su menej spolahlive a nie su vobec lcnejsie, ja som pri nej aj dost spinila, takze celkovo nafigu. Jednozlozkova sa dava pri kojeni hlavne

autor
16. aug 2023

@katulienkax sú menej spoľahlivé? o tom som vôbec nevedela..
ja aj z toho hľadiska lebo sú bezpečnejšie pri vrodenej trombofílii

janai1
16. aug 2023

Ak máš v priamej rodine trombózy tak žiaden gynekológ ti nepredpise dvojzlozkovu

autor
16. aug 2023

@janai1 nuž, ja som na toho "žiadneho" asi natrafila

1fifinka1
18. aug 2023

zasa stres, nie je menej spolahliva, dokonca je vysoko spolahliva. Mne lekarka povedala, ze sanca pri nej otehotniet je takmer nula. Za predpokladu, ze sa samozrejm uziva spravne. Ja platim za jednozlozkovu 8e mesacne. Beriem Dessiret

autor
22. aug 2023

@1fifinka1 môžem gynekológa požiadať aj ja o to aby mi predpísal konkrétny druh antikoncepcie? ako napríklad túto, ktorú používaš ty?

autor
22. aug 2023

@1fifinka1 myslím tým, či nebude mať problém tým, že on predsa lepšie vie čo a ako predpísať

1fifinka1
22. aug 2023

@podla mna by s tym nemal byt problem. Ja vlastne nechapem preco ju nedavaju vsetkym. Len jednozlozkovu.

katulienkax
22. aug 2023

@1fifinka1 lebo vela zien pri nej spini, aj ja som spinila. Naco mi je atk ktora ma ma chranit pred ptehotnenim, ked vlastne ziaden sex nemozes mat, lebo stale spinis

1fifinka1
22. aug 2023

@katulienkax spinis na zaciatku, kym si telo zvykne, resp. mozno do roka.Mne je to jedno ja sa tu uz k nej nejdem vyjadrovat, lebo sa pisu o nej same nezmysli. Zo zdravotneho hladiska nesposobuje trombozu, teda riziko je ovela nizsie, a ked spinis raz do pol roka, da sa to vydrzat. Ale na tuto temu koncim. Kazde telo je ine. Niekto nespini a nema menzes aj 15 rokov. A zije v pohode.