uzivam od porodu antiku jubrelle zijem v zahranici a vôbec sa pri nej nekrvaca ani len 3 dni, vôbec,
jeto podla vas normaaalne? gynekologicka mi vravela ye hej, no neviem neviem odvtedy sami urobili
aj viac vyrazky....
Ja som po 600nedeli zacala brat antiku brala som azaliu kazdy den ci som krvacala alebo nie tu som brala 10mes dokedy som kojila a ked som prestala kojit som isla doktorke predpisat si inu a dala mi mistru brala som ju mesiac a cakala som na menzes no neprisiel ani po 3tyzdnoch isla som doktorke s obavami ale nic nevidela a dala mi vyvolavacku po vyvolavacke mi po 10dnoch prisiel menzes a teraz druhy blister som teraz dobrala a som zvedava ci pride inak je to normalne to co ty prezivas
ja som nebrala nic a krvacat som zacala az 4 mesiace po porode
No super dievky dakujem za nazory...este stale kojim, uvidim bud sinato zvyknem,
alebo ju zmenim casom uvidim ale otehotniet nexcem teraz v ziadnom pripade,
staci mi jeden beťarik zatial 🙂
ja som 5 rokov od porodu nemala menzes ...a to som potom asi 3 x zmenila HAK... a nepomohlo...teraz som vysadila , chceme 2 baby a menzes prisiel uplne normalne a mam ho pravidelny...ale tiez som bola nervozna , ze som ho nemavala a taku dlhu dobu...dr. tiez tvrdila , ze je to normalne a že mozem byt rada....ale akosi som sa s tym tiez nevedela vyrovnat 😝