Je zdravé, keď vôbec nekrvácam?

iskricka55
21. okt 2014

uzivam od porodu antiku jubrelle zijem v zahranici a vôbec sa pri nej nekrvaca ani len 3 dni, vôbec,
jeto podla vas normaaalne? gynekologicka mi vravela ye hej, no neviem neviem odvtedy sami urobili
aj viac vyrazky....

zuzana8781
21. okt 2014

ja som 5 rokov od porodu nemala menzes ...a to som potom asi 3 x zmenila HAK... a nepomohlo...teraz som vysadila , chceme 2 baby a menzes prisiel uplne normalne a mam ho pravidelny...ale tiez som bola nervozna , ze som ho nemavala a taku dlhu dobu...dr. tiez tvrdila , ze je to normalne a že mozem byt rada....ale akosi som sa s tym tiez nevedela vyrovnat 😝

safranca15
21. okt 2014

Ja som po 600nedeli zacala brat antiku brala som azaliu kazdy den ci som krvacala alebo nie tu som brala 10mes dokedy som kojila a ked som prestala kojit som isla doktorke predpisat si inu a dala mi mistru brala som ju mesiac a cakala som na menzes no neprisiel ani po 3tyzdnoch isla som doktorke s obavami ale nic nevidela a dala mi vyvolavacku po vyvolavacke mi po 10dnoch prisiel menzes a teraz druhy blister som teraz dobrala a som zvedava ci pride inak je to normalne to co ty prezivas

xara1233
21. okt 2014

ja som nebrala nic a krvacat som zacala az 4 mesiace po porode

iskricka55
autor
21. okt 2014

No super dievky dakujem za nazory...este stale kojim, uvidim bud sinato zvyknem,
alebo ju zmenim casom uvidim ale otehotniet nexcem teraz v ziadnom pripade,
staci mi jeden beťarik zatial 🙂