Ahojte, zaujímal by ma váš nazor, či by ste považovali kondóm, kapsule pharmatex a prerušovanú súlož zároveň ako dostatočnú a spoľahlivú ochranu. ďakujem ;)
@katie1604 no podla mna uplne postacuje spravne pouzity kondom.
Aký zmysel má prerušovaná suloz ak používate kondom? Toto je čo? Výskum do skolskeho projektu?
@babovka2321 @simsalabim ďakujem🙂
ja povazujem cely život len kondom za dostatočnú ochranu;)....s touto kombinaciou ako fakt nemas ako otehotniet.....ja by som nieco z toho vynechala....
Radšej riešiť viac "ochrán" aby bola 100% spoľahlivosť
lebo žiadna samostatná ochrana nezaručuje 100% ...podla mňa zodpovedne...lebo očividne dieťa fakt nechce tak robí preto všetko...A nie ,šak potrat to vyrieši...
my posledne roky praktizujeme len prerusovanu suloz a nikdy som neotehotnela tak😂 aj ked babatku sme sa nebranili aj keby sa stala "nehoda"...nikdy sa nestala...a otehotnela som az vtedy ked sme si povedali ok ideme na to
No, ja neviem kde sme urobili my s partnerom chybu, ale otehotnela som práve pri kombinácii kondóm a pharmatex. Nechápem, nechápem a ešte raz nechápem čo sme pokazili. Teraz hľadám iný vhodnejší spôsob antikoncepciu. Zvažujem pesar.
Ďakujem, len som chcela vedieť váš názor či to je spoľahlivé 😄
Mať sex s ochranou je riziko otehotneniu
@katie1604 ak sa to vsetko pouziva tak, ako ma, tak skor vyhras loteriu, nez otehotnies