Je pravda, že žena nemôže otehotnieť prvé 3 mesiace od pôrodu?

taniat87
25. jan 2015

Ahojte.
Som po pôrode 6 týždňov a bola som na kontrole po šestonedelí. Môj gynekológ ma ubezpečil, že žena počas prvých 3 mesiacoch nemôže otehotniet. Potvrdí mi niekto túto informáciu?

jankapo
25. jan 2015

Pan doktor nech vrati diplom... 😉 najdi si ineho!

kitty88
25. jan 2015

Neverim, ze takato somarina vysla z ust doktora... Samozrejme, ze moze otehotniet!

smajlik323
25. jan 2015

mas pocit , ze budes opät tehotna ste nedodrzali šestonedelí ?

yollanda
25. jan 2015

moze otehu. mam kamosky co otehu mesiac po porode

huginko
25. jan 2015

otehotnieť sa určite dá...poznám v okolí niekoľko takých mamičiek... 🙂

annazozelenehodomu1
25. jan 2015

Moja kamarátka otehotnela 2 mesiace po pôrode.

anik56
25. jan 2015

Dcéra sa mi narodila začiatkom októbra, syn po necelých 11 mesiacoch koncom augusta. Takže sa dá.

amy25
25. jan 2015

A nemyslel pod tým nemôže že nesmie. Akože je to nebezpečné? Kým to tam nie je zahojené.

blacklady
25. jan 2015

pre boha, pan dr. studoval na akej skole,ze taku sprostost vypustil...ja som mala na kontrole po sestonedeli uz ovulaciu..napriek kojeniu...takze, pokial zena ovuluje,tak moze otehotniet...

katarinamarkova
25. jan 2015

nepotvrdil ti to nahodou len stylom - je to malo pravdepodobne.....?
.......asi predpokladam ze tak nejako ti odpovedal........
po tom ako sa ti telo ocisti po porode mozes kludne kedykolvek otehotniet, kludne aj po par tyzdnoch....co myslis ako to asi spravili zeny co pri plnom dojceni stihli v jednom roku odrodit dve deti? 🙂 nie dvojicky.....je medzi nimi rozdiel 9-10-11 mesiacov.

dahra
25. jan 2015

Mam kamošku, čo má o 10,5 mesiaca mladšieho brata. Aj v triede sme mali dve sestry, medzi nimi tiež rozdiel 10 mesiacov. Stačí?

katrin21
25. jan 2015

taniat87 to ti fakt povedal lekar??? paneboze ! ako toto lekar z ust vypusti? kopec zien otehotnelo rychlo, aj tie 3 mesiace po porode, aj dva...
AKo nahle je po sestonedeli, moze prebehnut normalny cyklus a byt uz ovulacia, zena ani nemusi vediet, keby ju manzel oplodnil a nedostala menzes,tak si mysli, ze preto, ze koji.... Napr. ja som dostala menzes pekne 4tyzdne po ukonecní sestonedelia... ziadne kojenie ma od menzesu neochranilo :(, takze urcite uz bola aj ovulacia medzitym...

Kopec zien nema menzes, lebo koji a zrazu zistia, ze su tehotne... lebo ono uz aj ten menzes chcel prist, len akosi spermia bola rychlejsia, takze vlastne ani neprisiel 🙂

daniela.ho
25. jan 2015

Moje netere su narodené do jedného roka 🙂 takze dá sa

maznacik007
25. jan 2015

nuz asi si ho zle pochopila ... ja mam kamaratky co sli na kontrolu po 600nedeli a uz boli znovu tehotne ... a viacero kamosov vo sa narodili do roka ... po surodencovi ...

ani dojcenie nie je antikoncepcia...

Mozes otehotniet a vobec by som sa na to nespoliehala...

danieli
25. jan 2015

Ja dnes citam same vtipy 😀 jasne, ze sa to da

rachel36a
25. jan 2015

Neverim ze by ti takuto hovadinu povedal lekar

belllinka
25. jan 2015

Podla mna povedal skor "ze sa neodporuca", ved nech sa aj telo trochu zregeneruje. Urcite nepovedal, ze sa to neda. 🙄

pralinka707
25. jan 2015

Doktor je nejaký šarlatán, samozrejme, že sa dá. Je o tom nejeden ODBORNÝ článok na nete. Moja kamarátka je o necelých 11 mesiacov staršia ako jej brat. Obaja narodený v termíne. Prečo tomu tak asi je?
Dnes samé super otázky.

awamys
25. jan 2015

Tiez si myslim, ze lekar nemohol pouzit vyraz "ubezpecujem", pretoze by to bolo od neho neprofesionalne. Je kvantum pripadov, ktore to vyvracaju.

natalyi
26. jan 2015

moja sestra je odomna mladsia o 11mesiacov 😉 .... takze je to blbost ze sa neda...

andreasiskova3
26. jan 2015

Tiež si myslím čo amy25 že to myslel že by nemala aby sa telo zregenerovalo.

liebling98
26. jan 2015

Mám pocit, že si ho zle pochopila. Nepovedal Ti náhodou, že 3 mesiace po pôrode by si nemala otehotnieť? V zmysle,že nie je dobré mať v tom čase nechránený styk, aby si neotehotnela? Lebo to nejaký ten týždeň trvá, kým sa maternica vráti do normálu pred pôrodom.

mahulenka87
26. jan 2015

😀 hneď po šestonedelí. U niekoho aj po 4 týždňoch (nie po 6)

janamd
26. jan 2015

prispevkov tehotna v sestonedeli je neurekom 🙂 takze mozes otehotniet 😎

majulino
26. jan 2015

Hlupost!!! Sestra nato doplatila ze verila 6.1. 2012 syn a 25.1. 2013 dcera a tu prenasala 8 dni