Ahojte.
Som po pôrode 6 týždňov a bola som na kontrole po šestonedelí. Môj gynekológ ma ubezpečil, že žena počas prvých 3 mesiacoch nemôže otehotniet. Potvrdí mi niekto túto informáciu?
Neverim, ze takato somarina vysla z ust doktora... Samozrejme, ze moze otehotniet!
mas pocit , ze budes opät tehotna ste nedodrzali šestonedelí ?
moze otehu. mam kamosky co otehu mesiac po porode
otehotnieť sa určite dá...poznám v okolí niekoľko takých mamičiek... 🙂
Moja kamarátka otehotnela 2 mesiace po pôrode.
Dcéra sa mi narodila začiatkom októbra, syn po necelých 11 mesiacoch koncom augusta. Takže sa dá.
A nemyslel pod tým nemôže že nesmie. Akože je to nebezpečné? Kým to tam nie je zahojené.
pre boha, pan dr. studoval na akej skole,ze taku sprostost vypustil...ja som mala na kontrole po sestonedeli uz ovulaciu..napriek kojeniu...takze, pokial zena ovuluje,tak moze otehotniet...
nepotvrdil ti to nahodou len stylom - je to malo pravdepodobne.....?
.......asi predpokladam ze tak nejako ti odpovedal........
po tom ako sa ti telo ocisti po porode mozes kludne kedykolvek otehotniet, kludne aj po par tyzdnoch....co myslis ako to asi spravili zeny co pri plnom dojceni stihli v jednom roku odrodit dve deti? 🙂 nie dvojicky.....je medzi nimi rozdiel 9-10-11 mesiacov.
Mam kamošku, čo má o 10,5 mesiaca mladšieho brata. Aj v triede sme mali dve sestry, medzi nimi tiež rozdiel 10 mesiacov. Stačí?
taniat87 to ti fakt povedal lekar??? paneboze ! ako toto lekar z ust vypusti? kopec zien otehotnelo rychlo, aj tie 3 mesiace po porode, aj dva...
AKo nahle je po sestonedeli, moze prebehnut normalny cyklus a byt uz ovulacia, zena ani nemusi vediet, keby ju manzel oplodnil a nedostala menzes,tak si mysli, ze preto, ze koji.... Napr. ja som dostala menzes pekne 4tyzdne po ukonecní sestonedelia... ziadne kojenie ma od menzesu neochranilo :(, takze urcite uz bola aj ovulacia medzitym...
Kopec zien nema menzes, lebo koji a zrazu zistia, ze su tehotne... lebo ono uz aj ten menzes chcel prist, len akosi spermia bola rychlejsia, takze vlastne ani neprisiel 🙂
Moje netere su narodené do jedného roka 🙂 takze dá sa
nuz asi si ho zle pochopila ... ja mam kamaratky co sli na kontrolu po 600nedeli a uz boli znovu tehotne ... a viacero kamosov vo sa narodili do roka ... po surodencovi ...
ani dojcenie nie je antikoncepcia...
Mozes otehotniet a vobec by som sa na to nespoliehala...
Ja dnes citam same vtipy 😀 jasne, ze sa to da
Neverim ze by ti takuto hovadinu povedal lekar
Podla mna povedal skor "ze sa neodporuca", ved nech sa aj telo trochu zregeneruje. Urcite nepovedal, ze sa to neda. 🙄
Doktor je nejaký šarlatán, samozrejme, že sa dá. Je o tom nejeden ODBORNÝ článok na nete. Moja kamarátka je o necelých 11 mesiacov staršia ako jej brat. Obaja narodený v termíne. Prečo tomu tak asi je?
Dnes samé super otázky.
Tiez si myslim, ze lekar nemohol pouzit vyraz "ubezpecujem", pretoze by to bolo od neho neprofesionalne. Je kvantum pripadov, ktore to vyvracaju.
moja sestra je odomna mladsia o 11mesiacov 😉 .... takze je to blbost ze sa neda...
Tiež si myslím čo amy25 že to myslel že by nemala aby sa telo zregenerovalo.
Mám pocit, že si ho zle pochopila. Nepovedal Ti náhodou, že 3 mesiace po pôrode by si nemala otehotnieť? V zmysle,že nie je dobré mať v tom čase nechránený styk, aby si neotehotnela? Lebo to nejaký ten týždeň trvá, kým sa maternica vráti do normálu pred pôrodom.
😀 hneď po šestonedelí. U niekoho aj po 4 týždňoch (nie po 6)
prispevkov tehotna v sestonedeli je neurekom 🙂 takze mozes otehotniet 😎
Hlupost!!! Sestra nato doplatila ze verila 6.1. 2012 syn a 25.1. 2013 dcera a tu prenasala 8 dni
Pan doktor nech vrati diplom... 😉 najdi si ineho!