Je potrebné užiť Escapelle?

noisegirl
1. feb 2016

Ahojte dievcata, vcera sa nam s priatelom stala taka vec, trochu sme sa nechali uniest a teraz mam obavy. K samotnemu sexu nedoslo, ale bolo nejake to obtieranie pphl.organov, +nevylucujem ze na chvilocku do mna vosiel (urcite nie cely) no kazdopadne ejakuloval az neskor ked som ho robila ustami.. Myslite si ze je potrebne uzit tabletku po? Nikdy predtym som ju nebrala a obavam sa, ako tu citam vselijake reakcie, a predsa je to poriadna chemia.. Neberiem hak, a dnes by mi mali zacat plodne dni.. Dakujem vopred za nazory 🙂

moni244
1. feb 2016

@noisegirl moj nazor je nesexuj, ked nic o sexe a naslednom otehotni nevies

dominikav123
1. feb 2016

pokial viem, krcne mandle nebyvaju velmi plodne 😀

limetka69
1. feb 2016

@noisegirl urcite neber tu tabletku preboha. Nic sa nestalo.

mimikas
1. feb 2016

@noisegirl nic v zlom ale naco mas sex a nechranis sa? Je zjavne ze nic o sexe nevies a ani o biologii, tak najprv dostuduj to a potom ries antikoncepciu, lebo presne takto sa stavaju nechcene tehotenstva

katka1981
1. feb 2016

Nastastie zajtra uz idu deti do skoly, pokial nie su v strajku.

nanulik
1. feb 2016

urcite sa chranit pred, a v tomto pripade aj po. a radsej pouzit aj prezervativ. aj vsetky mozne antikoncepcne dostupne metody. na zabranenie rozmnozovania.

noisegirl
autor
1. feb 2016

Zas na druhej strane to co viem a myslim si je jedna vec, a to ze ma zaujima nazor inych druha nie?

pillipilli
1. feb 2016

Nabuduce radsej daj za gumu 2€ ako tabletku za 25€ . Treba si hlavne precitat ked to uz chces brat do kolkych hodin sa to uziva a ake moze mat vedlajsie ucinky.
Ber to ako ponaucenie a nabuduce sa chrante alebo radsej poupratujte vasim byt ;)

seahorse27
1. feb 2016

Nastuduj si biologiu pre 7. rocnik ZS - tam zistis, ze uzitie tapletky PO nie je nutne, pretoze cez traviaci trakt sa spermie k vajcovodom nedostanu 😝 Escapelle nie su cukriky, aby sa hltali len tak pre nic za nic, uz hadam aj po bozkavani alebo rano po erotickom sne....zajtra zacina skola, tam prides na ine mylsienky a nebudu ta napadat taketo kraviny.

bobulazelena
1. feb 2016

Ale no tak baby, nebudte take...ona to myslela podla mna tak ze ci sa mohli dostat do nej spermie z tej predejakulacnej tekutiny, kvapka lasky ci ako to tu niektore baby volaju. Takze pokial do nej vnikol tak nejaka uuuuplne miziva sanca tam je. Ale ked mam pravdu povedat, naozaj nie je take lahke otehotniet ako si vsetky nastrocne myslia 🙂
Takze aby som to zhrnula, podla mna nie je potrebne uzivat tu tabletku po, aj ked uplne mini sanca tam asi je.

noisegirl
autor
1. feb 2016

@bobulazelena dakujem! 🙂 ano to som myslela.. Ja si tiez myslim ze by to malo byt ok, ale tak na nete som citala kadeco.. Rozhodla som sa ze ju nevezmem, bojim sa ako by reagovalo moje telo, neznasam take veci prave najlepsie..

bobulazelena
1. feb 2016

@noisegirl no myslim si ze to keby si po tomto ostala tehotna tak to uz by fakt musel osud strasne chciet ;) nechcem ta tu vychovavat, ale rady bab si zober k srdcu, aby si to nemusela riesit kazdy druhy mesiac 🙂 aj ked ja ako mlada som bola neuveritelna koza v tomto a teraz zistujem, ze splodit potomka naozaj nie je az take jednoduche, aspon v mojom pripade bohuzial.

sardinka335
1. feb 2016

@bobulazelena presne tak, to uz by muselo byť ,,dieťa šťasteny, ,aby takto počala.
Radšej gumu aj ked ,na chviločku vojde,, lebo nevieš...chalanisko sa neodkontroluje a bude ,,vymalováno,,. Tabletku podla mna vobec netreba, skor sa ponaučiť, ze bez gumy sa nikde neleze ani na chviločku...

bobulazelena
1. feb 2016

@sardinka335 no ved to ...ale ja som ako mlada tiez bola nezodpovedna, takze chapem aj taketo dotazy. Treba sa poucit do buducna a vybavene. A netreba tu mladu babu hned ukamenovat 🙂 pritom som tu na MK videla kopu dotazov, kde baby pisali, ze otehotneli aj pri prerusovanej sulozi. Aj ked tu nedoslo az k tomu, ale tak zas az tak uplne od veci dotaz to nebol. Videla som tu omnoho vacsie kraviny popisane ;)

sono2
1. feb 2016

Netreba nič brať a nabudúce sa chrán