Je možné zníženie funkcie antikoncepcie?

sheerryy
23. apr 2020

ženy nie že ma ukameňujete :D ja som sa len zamýšľala keď žena berie antikoncepciu samozrejme že riziko tehotenstva sa znižuje ale čo ak sa znížila funkcia antikoncepcie a teda žeby sa oplodnilo vajíčko ale aj tak by prišla menštruácia alebo by neprišla vôbec? ... lebo veď prvé mesiace žena nemusí vedieť že je tehotná tak že či to platí aj pri braní antikoncepcie?

fokuska
23. apr 2020

@sheerryy Ano, su pripady ked zena otehotnie aj napriek uzivaniu antikoncepcie.
A tiez su pripady, ked ma pocas tehotenstva menstruaciu. Su to skor vynimky, ale stava sa.

romanka_369
23. apr 2020

@sheerryy ja som otehotnela pocas uzivania😁.. Mam uz 6 rocneho certika❤️

anita6666
23. apr 2020

Ak užívaš HAK pravidelne,riadne a vcas, nie si chorá a neuzivas iné lieky,tak šanca je nulová a ak v pauze krvácas zo spadu hormónov,tehotná byť nemôžeš

sheerryy
autor
23. apr 2020

@fokuska myslela som to skôr tak :D že či sa môže dostaviť menzes počas tehotenstva keď žena užíva antikoncepciu

sheerryy
autor
23. apr 2020

@anita6666 nie nie ja som si istá že tehotná nie som 🙂 mňa len toto zaujímalo že či je tam ozaj nejaká pravdepodobnosť a nejaká zhoda všetkých týchto okolností :D

veronice
23. apr 2020

@sheerryy pozri, tak ti poviem, nahoda je blbec a niekedy sa proste aj cely vesmir otoci proti HAK a bum 😁 davnejsie som pozerala dokument - neuveritelne tehotenstva ci take cosi a zene po mimomaternicovych tehotenstvach odstranili vajcovody a par rokov na to bum 😁, takze ozaj nikdy nevies 😁

fokuska
23. apr 2020

@sheerryy Taka kombinacia ze aj byt tehotna pocas uzivania HAK a este mat pocas toho aj menstruaciu je velmi velmi velmi malo pravdepodobna, ale kedze priroda niekedy robi nepochopitelne veci, tak uplne vylucit sa asi neda ;)

h2
23. apr 2020

@sheerryy A prečo by sme Ťa mali ukameňovať? Mňa by napríklad zase zaujímalo, že ak žena užíva HAK a teda v tej 7-dňovej pauze má menzes, ako zistí, že je už napríklad v prechode? Keď funguje na umelých hormónoch? Tiež sa jej stane, že menzes proste nepríde? Alebo ako?

sheerryy
autor
23. apr 2020

@h2 tak ženy sú tu rôzne a hneď útočia :D tak ja len preto... hej veď toto sú tie veci ktoré neviem že ako je všetko možné

anita6666
23. apr 2020

@h2 to nezistis...jednoducho musíš vysadiť HAK a predpisuje sa len do 50-tky

sheila72
26. apr 2020

Ja som otehotnela na HA a prvý mesiac som dostala aj krámy 🤣 potom 2x nie a to už som bola v 3. mesiaci. Preto som sa po pôrode rozhodla pre vnutromaternicové teliesko a mám ho už druhýkrát, isto lepšie ako tabletky, ktoré ti prejdú cez celý tráviaci trakt 🙂

duranzia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liloastitch
28. júl 2022

@anonym00000 bola si už u lekárov?

anonym00000
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym00000
28. júl 2022

@liloastitch nie, gynekologička berie väčšinou krv pri pozitívnych testoch a navyše má od pondelka dovolenku. Musím čakať na ms keď príde
Pritom som sa len normálne opýtala

liloastitch
28. júl 2022

@anonym00000 gynekologička ti je zbytočná. Máš navštíviť svojho psychiatra. Nie si tehotná. Mala si menštruáciu, užívaš antikoncepciu a máš negatívne tehotenské testy. Tu pomôže len zmena liečby u psychiatra.

anonym00000
28. júl 2022

@liloastitch áno ale viď posledný príspevok. Tiež mala ms ale až ďalšiu nie čiže ani mne už ďalšia ms prísť nemusí a môžem byť tehotná

sense
28. júl 2022

@anonym00000 ty nie si tehotna

veronikaszabova
28. júl 2022

@anonym00000 este kolkokrat to sem das? NIE, NIE SI TEHOTNA!

anonym00000
28. júl 2022

Diky za rady, no kým mi nepríde ďalšia ms tak to nemožem vedieť na 100%. Už tu končím. Počas pauzy si spravím posledný test a keď bude tiež negatívny tak máte pravdu, som paranoidna a mám sa dať liečiť

anonym00000
2. aug 2022

@veronikaszabova zatiaľ ms neprišla a už to je tretí deň takže stále tam je možnosť

veronikaszabova
2. aug 2022

@anonym00000 🤦 skoda na teba reagovat