ženy nie že ma ukameňujete :D ja som sa len zamýšľala keď žena berie antikoncepciu samozrejme že riziko tehotenstva sa znižuje ale čo ak sa znížila funkcia antikoncepcie a teda žeby sa oplodnilo vajíčko ale aj tak by prišla menštruácia alebo by neprišla vôbec? ... lebo veď prvé mesiace žena nemusí vedieť že je tehotná tak že či to platí aj pri braní antikoncepcie?
@sheerryy ja som otehotnela pocas uzivania😁.. Mam uz 6 rocneho certika❤️
Ak užívaš HAK pravidelne,riadne a vcas, nie si chorá a neuzivas iné lieky,tak šanca je nulová a ak v pauze krvácas zo spadu hormónov,tehotná byť nemôžeš
@sheerryy pozri, tak ti poviem, nahoda je blbec a niekedy sa proste aj cely vesmir otoci proti HAK a bum 😁 davnejsie som pozerala dokument - neuveritelne tehotenstva ci take cosi a zene po mimomaternicovych tehotenstvach odstranili vajcovody a par rokov na to bum 😁, takze ozaj nikdy nevies 😁
Ja som otehotnela na HA a prvý mesiac som dostala aj krámy 🤣 potom 2x nie a to už som bola v 3. mesiaci. Preto som sa po pôrode rozhodla pre vnutromaternicové teliesko a mám ho už druhýkrát, isto lepšie ako tabletky, ktoré ti prejdú cez celý tráviaci trakt 🙂
@anonym00000 bola si už u lekárov?
@liloastitch nie, gynekologička berie väčšinou krv pri pozitívnych testoch a navyše má od pondelka dovolenku. Musím čakať na ms keď príde
Pritom som sa len normálne opýtala
@anonym00000 gynekologička ti je zbytočná. Máš navštíviť svojho psychiatra. Nie si tehotná. Mala si menštruáciu, užívaš antikoncepciu a máš negatívne tehotenské testy. Tu pomôže len zmena liečby u psychiatra.
@liloastitch áno ale viď posledný príspevok. Tiež mala ms ale až ďalšiu nie čiže ani mne už ďalšia ms prísť nemusí a môžem byť tehotná
@anonym00000 ty nie si tehotna
@anonym00000 este kolkokrat to sem das? NIE, NIE SI TEHOTNA!
Diky za rady, no kým mi nepríde ďalšia ms tak to nemožem vedieť na 100%. Už tu končím. Počas pauzy si spravím posledný test a keď bude tiež negatívny tak máte pravdu, som paranoidna a mám sa dať liečiť
@veronikaszabova zatiaľ ms neprišla a už to je tretí deň takže stále tam je možnosť
@anonym00000 🤦 skoda na teba reagovat
@sheerryy Ano, su pripady ked zena otehotnie aj napriek uzivaniu antikoncepcie.
A tiez su pripady, ked ma pocas tehotenstva menstruaciu. Su to skor vynimky, ale stava sa.