Je možné tehotenstvo počas brania antikoncepcie?

nutracik
7. okt 2015

Ahojte 🙂 našla by sa tu prosím dobrá dušička ktorá by mi upresnila či je to naozaj možné? HAK beriem pretože som musela v auguste ísť na kyret a začínam mať jemné príznaky tehotenstva. Vopred ďakujem za odpovede 😉

sissy27
8. okt 2015

@nutracik stačí si prečítať príbalový leták a budeš vedieť odpoveď - áno, je to možné, jediná 100% ochrana pred tehotenstvom je sexuálna abstinencia...
každopádne atk môže vyvolať príznaky podobné tehotenstvu - napr. zväčšené a citlivé prsia, zmeny nálad...
prečítaj ten príbalový leták...

denisamarek
8. okt 2015

samozrejme ze je to mozne, to co je za otazka? ziadna antikoncepcia nie je 100%, iba abstinencia

nutracik
autor
8. okt 2015

@sissy27 no veď to, že ja som si ten letáčik prezerala a nenašla som tam takéto informácie 😉 preto sa pýtam 🙂

maslenka47
8. okt 2015

@nutracik to si musela citat zle 🙂 Vsetky HAK to musia mat na letaku uvedene. Aj to, ze riziko otehotnenia sa zvysuje s chorobou, sucasnym branim ATB, pri hnackach atd.

Druha vec, ze priznaky tehotenstva su tak strasne nespecificke, ze kludne mozes mat aj chripku. Jediny doveryhodny priznak tehotenstva je pozitivny tehotensky test.

sissy27
8. okt 2015

@nutracik letáčik neprezeraj, letáčik čítaj 🙂 pozorne 🙂 ja viem, je dlhý, nudný a polovici vecí nerozumieš... ale informácii, ako veľmi ťa chráni vyjadrenej v % a informácii o tom, čo všetko znižuje účinok atk, by si rozumieť mohla 🙂
aký názov má atk?

jahodnicka
8. okt 2015

Je to dost nepravdepodobne ale ne nemozne... 🙂

jahodnicka
8. okt 2015

Teda to jsem dala ale salamounskou odpoved 🙂. Zkratka ano - znam par pripadu

nutracik
autor
8. okt 2015

@sissy27 beriem Leverette

sissy27
8. okt 2015

@nutracik dala som si tú námahu a prečítala si príbalový leták (je voľne dostupný na nete) a tie informácie tam skutočne sú 🙂

anonym00000
25. júl 2022

@nutracik ako si vtedy dopadla?