Iné formy antikoncepcie

alca89
7. júl 2014

Ahojte ,
chcela by som sa poradit ohladom antikoncepcie . uz 9 rokov uzivam hormonalnu antikoncepciu a pravdupovediac prijala by som zmenu . Ak mate skusenosti s inymi formami antikoncepcie budem rada ak sa podelite o skusenosti . Reci resp pripomienky ostat tehotna a mas pokoj si prosim nechajte pre seba dakujem

gabriela255
7. júl 2014

ahoj, už som to dnes kdesi spomínala, ja používam pharmatex krém a som spokojná , odporúčam 😉

buru
11. júl 2014

My s manželov fungujeme na Billingsovej metóde (žiadne umelé svinstvo). Je to prirodzená metóda plánovania rodičovstva, ktorá neničí zdravie ženy tak ako HAK. Ak by si chcela kontakt na certifikovanú lektorku, daj vedieť. Poradenstvo poskytuje zdarma. 🙂

k_a_j_k_a
11. júl 2014

@alca89 ja mam uz cez rok pesar. Som s nim max. spokojna a aj MM 🙂 zavadzanie chce trochu cviku, ale nie je to nic neprekonatelne.

mata128
11. júl 2014

@gabriela255 mna teda phatmatex neskutocne pri styku palil....nemala si nikdy taky problem???mozno som citliva na nejaku jeho zlozku ☹

zuju2
11. júl 2014

Ja mám nehormonálne vnútromaternicové teliesko Gynefix už dva roky a som sním spokojná, zatiaľ v pohode.

gabriela255
12. júl 2014

@mata128 ahoj, vôbec nie, ale spomínajú sa tam takéto vedľajšie... ako píšeš niečo ti nesadlo...