Zdravím, prosim Vas ma niekto skusenost s telieskom Levosert? Mam ho zavedené 2 mesiace a stale krvacam, tak ci mam este počkať alebo to riešiť?
Ďakujem
@grlu ahoj, ja ho mám 4mesiace a vkuse spinenie. Raz silnejšie raz slabšie. Brala som ascorutin čo tu viacerým babám pomohol - nič, žiaden efekt. Doktor mi potom predpísal cyklo3fort na mesiac ten som akurát dobrala možno malinko lepsie ale stále to nie je ono. Uprimne som z toho zatial sklamana:/
Ja som krvacala pontroske tiez 2-3 mesice a potm mi ms uplne ustupila.Teraz mavam.len slbulilinku
@emberova tak idem od gynekologa predpisal mi askorutin a este nieco, priznam sa ze neviem lebo mi to predpisal na erecept. A povedal ze do pol roka od zavedenia ak sa to neupravi, tak mam prist cize o 3 mesiace. Ale zalezi od doktora, ktorý to rieši. Ina doktorka vybrala známej po 2 tyzdnoch ze sa to neujalo a bodka
@grlu mala som, tiez som spinila po 5 mesiacoch slo von, aj bolesti som mala priserne. Zalezi aj od toho preco ho mas..ja som ho mala kvoli hormonalnej nerovnovahe, nakoniec to vyriesila az HAK.