Hormonálna nerovnováha

fronculka
6. okt 2022

Zienky podotknem najprv že som zas a znova objednaná ku gyn. Mala som hormonálnu antikoncepciu 3 a pól roka no moje hormóny sa somnou tak hrali že som sa rozhodla ju vylúčiť. Nuž nepomohlo hrajú sa somnou naďalej mám 27 rokov a suchu posvu či nechuť na sex… nie nieke to štítna žľaza ani nič podobne.len táto nerovnováha. S priateľom začíname mať nezhody koli tomu vo vzťahu a ja ho úplne chápem sama sa z toho dostávam do stresu a o to horšie to potom je. Samé vyrážky medzi prsiami na chrbte. Nemám pocit vzrušenia a ani maz sa netvorí… som už u toho zúfalá mala niektorá tento problém? Ako ste ho riešili poradil vám niekto niečo účinne? 🥺

sirka9
6. okt 2022

Daj si spraviť hormonálny profil, dobre si vsimaj, či nemáš návaly tepla. U mňa z toho všetkého vzišla predčasná menopauza. A vôbec pri tomto nezáleží na tom, koľko máš rokov, aj keď to možno znie divne, ze menopauza v 27. A uvidíš.

livi
6. okt 2022

hormonálna antikoncepcia u mňa dopadla katastrofálne- a to, že som z nej mala vážne zdravotné problémy..nechuť na sex bol tiež jeden zo znakov..keď si to tak spätne vezmem, akú dlhú dobu som ju užívala a koľko trápenia mi priniesla..je to svinstvo, ktoré je u nás stále považované za normálne, pričom z teba urobí prinajlepšom ženu bez akejkoľvek chuti do života či niečo horšie..,u mňa našťastie po vysadení sa dalo všetko do normálu, aj keď to chcelo čas. si ešte mladá, menopauza to vôbec nemusí byť. daj si urobiť ten hormonálny profil a poraď sa s dr, čo ďalej.