Užívate/užívali ste HAK dlhšiu dobu bez prestávky, balenie po balení...?Bez menštruácie? Nežiadúce účinky ? Viem, škodí to. Ale pýtam sa na vaše skúsenosti.
Ja som raz brala HAK 6 mesiacov v jednom kuse a potom som cakala na kramy az 1 rok... proste hruuuza! to znamena ze som 18 mesiacov nemala menzes a bolo to hrozne! ...vies si predstavit 😔
HAK su hormony a skodiia - viac ci menej ale skodia :( ..ja vobec nemam dobre skusenosti s HAK a uz by som to vobec nechcela brat!!
Ahoj, ja nemám dobré skúsenosti s tabletkami, na druhej strane ja by som nikdy neužívala tabletky bez prestávky. Vyskúšala som inú metódu a som veľmi spokojná s tým, je to antikoncepcia bez hormónov - prirodzená metóda. Je to malý prístroj Cyclotest, som veľmi spokojná s tým a mám 100%nú istotu....môžem iba odporúčať! Viac info: www.otehotniet-cyclotest.sk
ja beriem Hak z prestavkami každe 3xdo roka,čiže 4balania v kuse potom pauza a všetko je vuplnom poriadku, menzes ako pride tak odide, už si ani neviem predstaviť mať menzes každy mesiac....
Cavko baby môžem sa vás niečo opýtať?? vymazali moje príspevly tak musím takou formou
@2491992 no mne stacilo brat tri balenia za sebou a uz prichadzala akasi nervozita bolest v podbrusku a nesustredenost.. Uprimne ti poviem takto ked na to nemas vaznejsi dovod( ako napriklad ides k moru a akurat v tedy mas dostat mesnstruaciu a pod... No taky pripad sa ti nemoze stat kazdy mesiac ked ti zacinaju) maj tych 7 dni pauzu.. A este sama vies ze to skodi.. 🙂 ako hovorim ja som max brala tri mesiace a uz to nebolo dobre 🙂
Ja tiez 3vkuse a vsetko ok,ale obcas spinenie a pichanidm v podbrusku. Potom menz.dosiel chvalabohu ako mal,ale lepsie ako ine ndmzname tab. Na posunutie
Ja som 7mesiacov po porode a berem antiku v kuse bez prestavky od ukoncenia 600nedelia