Ženy užívam prvý krát HAK Lunytta , aká je šanca že otebotniem po vysadení keď sa nám s manželom nedarilo ?
@takacsovasasa beriem presne tu istú takze to môžem čakať aj ja. Otázka bude dieťatko v poriadku, si pod väčším dohľadom lekára? Dakujem
@baska1930 máme krásneho zdravého synčeka porodna vaha 3650g 52cm... vysadila som v treťom mesiaci kedy mi po dobratí blistra prvýkrát meškala a neprišla menštruácia.
@takacsovasasa a to ako jeminky
@brigantova bola som upozornena ze ma menej mg ta co mi predpisal ale vobec som necakala ze bude totalne neucinna
@takacsovasasa no ale tak babo ne krasne mat
Ahojte,nemáte niekto zvyšnú lunyttu?prepadol mi recept a nestíham na krv a k dr.
Kupim HAK Lunytta. Ponúknite
Kupim HAK lunyttu .. ponuknite
Zostal mi 1 celý blister a 14 tabletiek z druhého, ak by náhodou niekto ešte potreboval.
Ahojte, kúpim 1 balenie Lunytty.
Dobry vecer, kupim HAK Lunyttu. Ponuknite 🙂 Dakujem
@kristina306 mám jedno balenie
@veve94 mam zaujem
Ahojte ponúkam na predaj Lunyttu, 3 blistre + jeden dám zadarmo. Kupovana bola pred 3 týždňami. Cena 30 už aj s poštou. Píšte správu. Ďakujem.
Dobrý deň prajem, kúpim antikoncepciu Lunytta. Prosím ponúknite ak by niektorá mala. Ďakujem 😊
ja som otehotnela 4 mesiace po vysadení lunytty...
@martulik14 dobry den, este ju mate? dakujem
@zlatkadadka Dobry den, mam zaujem o Lunyttu
caute baby, mne zostal este 1 blister z antikoncepcie Lunytta mate niektora zaujem?
@pamepa ja som otehotnela pocas uzivania lunytty